Oferta lui Lazio pentru Ștefan Radu. Urmează întâlnirea decisivă!

Dinamo a revenit în Liga 1 după doar un an de exil în liga secundă, iar “Câinii” caută jucători pentru a face o surpriză plăcută în noul sezon al SuperLigii.

Potrivit unor speculații de presă, conducerea clubului nostru ar dori să dea o adevărată lovitură și să-l repatrieze pe Ștefan Radu (36 de ani), jucător crescut în Ștefan cel Mare.

Fostul internațional român, a anunțat că și-a încheiat activitatea profesionistă la finalul sezonul recent încheiat, iar cei de la Lazio l-au onorat într-un mod superb, după cei peste 15 ani petrecuți pe Olimpico.

Totuși, cei de la Dinamo speră să-l convingă pe Radu să mai joace o stagiune și chiar au existat două întâlniri, la finalul cărora i s-a făcut această propunere de a reveni în Liga 1, anunță Eurosport.

“Câinii” mizează pe relația bună pe care antrenorul Ovidiu Burcă o are cu Radu, una veche care datează de pe vremea în care tehnicianul juca la prima echipă a lui Dinamo, iar jucătorul care a scris istorie la Lazio era la juniori.

Chiar și Andrei Nicolescu, unul dintre acționari, ar fi discutat cu Radu, iar speranțele dinamoviștilor rămân veridice.

Între timp, planul s-a schimbat și Lazio a decis să-i facă o altă propunere lui Ștefan Radu.

Concret, clubul capitolin îi propune lui Ștefan Radu să devină manager al lui Lazio, un om care să facă legătura între conducerea administrativă și cea tehnică, rol pe care l-a ocupat Angelo Peruzzi până în urmă cu doi ani.

Ștefan Radu încă nu a luat o decizie finală în privința viitorului său, dar Claudio Lotito, patronul lui Lazio, speră să-l convingă să accepte rolul de manager.

Corriere dello Sport anunță că o întâlnire decisivă între Ștefan Radu și Claudio Lotito va avea loc în curând.

Ștefan Radu a trecut printr-o transformare fizică evidentă în ultimii ani, de când a început să acorde o atenție sporită antrenamentelor din sala de forță. Astfel, la 36 de ani, Ștefan Radu se poate apuca de culturism!

Dinamo a încheiat pe locul 4 în play-off, unde a înregistrat 4 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri. “Câinii” au ajuns la barajul cu FC Argeș: 6-1 în tur și 2-4 la retur.

Dinamo și-a stabilit perioada și locația cantonamentului de vară

Dinamo a anunțat lista amicalelor. Cel mai tare test de verificare va fi contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Nk Aluminij (nou-promovată în prima ligă din Slovenia);

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei);

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

Ahmed Bani a abordat și plecarea lui Dinamo în cantonament în Slovenia, precum și amicalul contra lui Dinamo Kiev.

”Ne bucurăm că ieșim și noi din țară, cred că e frumos acolo. Vom juca amical cu Dinamo Kiev, o echipă foarte bună. Noi o să încercăm să ne pregătim cât mai bine și cam atât”, a încheiat Ahmed Bani.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, deranjat de deciziile Tribunalului București: ”Parcă se caută motive”

Dinamo, atractivă pentru sponsori! Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu

Decizia Tribunalului București privind noul plan de reorganizare de la Dinamo

Un gând despre &8222;Oferta lui Lazio pentru Ștefan Radu. Urmează întâlnirea decisivă!&8221;

Lasă un răspuns