Radu Ştefan la Dinamo? Răspunsul lui Zăvăleanu

După ce și-a anunțat retragerea din fotbal, Ștefan Radu (36 de ani), fundașul român care a scris istorie la Lazio, ar fi fost ofertat pentru o revenire la Dinamo.

Radu a jucat foarte puțin în ultimele două sezoane, iar decizia de a se retrage din fotbal la finele anului competițional recent încheiat a fost luată încă din vara trecută.

Acum, Ștefan Radu ar avea pe masă o propunere din partea lui Dinamo, recent promovată în Superligă, și s-ar fi întâlnit de două ori cu Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu în ultimele zile, notează Eurosport.

Fundașul are o relație bună atât cu Ovidiu Burcă, fost jucător la Dinamo în perioada 2002-2005, dar și cu administratorul special Vlad Iacob.

Cu toate acestea, șefii din Ștefan cel Mare sunt conștienți că o revenire a lui Radu la Dinamo ar fi aproape imposibilă.

În primul rând, conducerea clubului nostru trebuie să rezolve probleme interdicției la transferuri, care nu i-a permis lui Ovidiu Burcă să aducă întăriri în această perioadă de mercato. Pentru asta, Dinamo trebuie să achite aproape 400.000 de euro.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, a fost întrebat dacă suporterii dinamoviști pot spera la o revenire în Ştefan cel Mare a experimentatului fundaş Radu Ştefan, Zăvăleanu a transmis că dinamoviştii nu au rezolvat încă problema interdicţiei la transferuri.

”Câinii” speră să primească un răspuns pozitiv de la Lausanne. Altfel, vor fi obligaţi să achite o sumă de aproape 400.000 de euro pentru a primi liber la achiziţii.

”Există numeroase discuţii interne pe tema interdicţiei la trasnferuri. Din păcate, nu am astăzi noutăţi pe acest subiect. Există două soluţii, revolzvarea la Lausanne a problemei sau, dacă nu, rezolvarea pe parte financiară.

Trebuie să-i întrebaţi pe acţionari despre această problemă. Eu aş lua-o pas cu pas. Mai întâi trebuie rezolvată problema interdicţii şi apoi putem vorbi despre transferuri punctuale”, a spus Zăvăleanu.

Cifrele lui Ștefan Radu: 15 ani și două recorduri la Lazio!

Ștefan Radu a jucat la Dinamo un an și jumătate, între iulie 2006 și ianuarie 2008, până când a fost cumpărat de Lazio cu 5 milioane de euro. În perioada petrecută în „Groapă” a adunat 77 meciuri în toate competițiile.

Cu formație alb-roșie a câștigat toate cele trei trofee interne: campionatul, Cupa și Supercupa.

Ștefan Radu își încheie cariera cu 427 de meciuri în tricoul lui Lazio, lider all-time la acest capitol. Dintre acestea, 349 au fost în Serie A, un alt record pentru fundașul român.

Legenda lui Lazio urmează acum să ocupe o poziție în cadrul uneia dintre grupele de juniori ale clubului.

Oferta lui Lazio pentru Ștefan Radu

Lazio a decis să-i facă o propunere lui Ștefan Radu.

Concret, clubul capitolin îi propune lui Ștefan Radu să devină manager al lui Lazio, un om care să facă legătura între conducerea administrativă și cea tehnică, rol pe care l-a ocupat Angelo Peruzzi până în urmă cu doi ani.

Ștefan Radu încă nu a luat o decizie finală în privința viitorului său, dar Claudio Lotito, patronul lui Lazio, speră să-l convingă să accepte rolul de manager.

Corriere dello Sport anunță că o întâlnire decisivă între Ștefan Radu și Claudio Lotito va avea loc în curând.

Ștefan Radu a trecut printr-o transformare fizică evidentă în ultimii ani, de când a început să acorde o atenție sporită antrenamentelor din sala de forță. Astfel, la 36 de ani, Ștefan Radu se poate apuca de culturism!

CITESTE SI:

INCREDIBIL! Dorin Șerdean dat dispărut 24 de ore

Video I Edi Iordănescu, entuziasmat după remiza nesperată obținută de România în Elveția

Oferta lui Lazio pentru Ștefan Radu. Urmează întâlnirea decisivă!

Un gând despre &8222;Radu Ştefan la Dinamo? Răspunsul lui Zăvăleanu&8221;

Lasă un răspuns