Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant la adresa acționarilor de la Dinamo ”Dacă lucrurile funcționează ca astăzi, nu vad o închidere a procedurii”

Dinamo a promovat în Liga 1, la doar la trei luni după ce pachetul majoritar de acțiuni a fost cumpărat de compania Red&White.

Deși a reușit să revină în pe prima scenă fotbalistică din România, după un an în Liga secundă, Dinamo se confruntă, în continuare, cu insolvența și interdicția la transferuri.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu susține că ieșirea clubului noastru din insolvență este departe de a se întâmpla, din cauza lipsei investitorilor.

Acesta consideră că reticiența oamenilor de afaceri de a se implica la Dinamo este cauzată și de poziția inflexibilă a actualilor acționari din Ștefan cel Mare.

”Depinde de dorința actualilor noștri acționari de a coopta oameni care vin direct cu bani în Dinamo, cu sume serioase și care sunt gata să susțină activitatea lui Dinamo. Dacă lucrurile funcționează ca astăzi, nu vad o închidere a procedurii.

Nu mi se pare că se înghesuie oamenii ca să participe la această strategie. Poate că ar trebui gândită puțin o schimbare, cred că ar trebui flexibilizată poziția noilor noștri acționari, astfel încât ceea ce s-a discutat inițial, adică atragerea unor oameni cu bani, să poată fi pus în practică la modul propriu”, a declarat Răzvan Zăvăleanu

Totodată, Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre relația pe care o are cu Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo.

”N-a existat vreo relație de dușmănie cu Vlad Iacob. Dacă am avut diferențe de viziune, probabil că fiecare dintre noi a spus lucrurilor pe nume. Dar ceea ce n-am crezut niciodată despre Vlad Iacob este ca n-ar fi vrut binele lui Dinamo. Tot timpul am fost convins că vrea binele lui Dinamo și că acționează așa cum crede de cuviință să-i fie bine lui Dinamo.

Mie mi se pare că Vlad și-a făcut treaba. Cred că este o persoană de încredere. Cred că astăzi relația noastră instituțională este foarte bună. Vorbim zilnic și lucrurile funcționează foarte bine”, a mai spus administratorul judiciar al ”câinilor”.

CITESTE SI:

Video I Dorin Iacob, dezvăluie singura soluție ca Dinamo să atragă investitori

Dezvăluiri despre greutățile întâmpinate de Dinamo la promovarea în Liga1: ”Cu sacrificii minunate”

Gafă de proporții a FRF! Confuzie totală la România U21 – Spania U21

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant la adresa acționarilor de la Dinamo ”Dacă lucrurile funcționează ca astăzi, nu vad o închidere a procedurii”&8221;

Lasă un răspuns