Video I Dorin Iacob, dezvăluie singura soluție ca Dinamo să atragă investitori

Pregătindu-se în paralel de sezonul competițional și de posibilitatea de a promova un nou sistem de finanțare, crowdfunding, Dinamo mai are o grijă, planul de reorganizare!

Noul plan presupune o reducere pentru masa credală de la 7,4 milioane de euro la aproximativ 2,4 milioane de euro.

Dinamo a intrat în insolvență pe 29 iunie 2021. Echipa a retrogradat apoi în Liga 2, după 74 de ani, pe 29 mai 2022.

Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar de la Dinamo, au anunțat prioritatea “roș-albilor” este reorganizarea clubului și implicit ieșirea din insolvență.

În cadrul emisiunii ”EXCLUSIV DINAMO”, de la ProSport, Dorin Iacob, tatăl administratorului special de la Dinamo, a spus că echipa noastră fiind în eșalonul secund, iar singura șansă de a atrage investitori a fost să le prezinte acestora un plan de reorganizare.

”Să subliniez ceva. Trebuia să fim conștienți că investitorii vin la brand-ul Dinamo, în incertul Dinamo, echipă de care nu se mai punea problema că pică în C. Se apropia de Liga 1, dar nu era certitudine că trece. Conceptul era logic că trebuie să ieși în fața investitorilor cu un plan de reorganizare.

Doar așa îi puteai atrage la o echipă, la un club care poate mai stătea în Liga a 2-a un an. Nu tu drepturi de televiziune, nu tu marketing așa de mult, nu tu venituri așa de mult. Este o situație, dar acum ne aflăm în fața unei alte situații.

Dinamo, acel minunat, zdravăn, iubit și respectat dintotdeauna club, este înapoi în Liga 1, da? Cu această muncă, cu aceste realizări, cu suporterii care au pus umărul. Sunt oameni cu bani.

Pentru Dinamo sunt investitori, iar ei știu, au arta, și capacitatea că pot veni, pot intra, pot da bani în timp util, astfel încât Dinamo să facă un parcurs bun în Liga 1. În așa fel încât să facă venituri calumea, să atragă sponsori calumea, să atragă și alți investitori pe parcurs, să aibă drepturi de televiziune calumea”, a declarat Dorin Iacob.

Dinamo vrea să șteargă datorii de 5 milioane de euro, potrivit noului plan de reorganizare

Noul plan de reorganizare, al treilea conceput de RTZ de la declanșarea insolvenței, se întinde până la finalul lui 2025.

Dinamo are datorii curente de 1,3 milioane de euro (firme, instituții, foști jucători, antrenori sau angajați), care trebuie să achitate în cel mai scurt timp. În caz contrar, planează spectrul falimentului.

Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre aprobarea planului de reorganizare: ”Ne-am îndeplinit obiectivul”

Recent, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dat mai multe amănunte despre aprobarea planului de reorganizare al clubului bucureștean.

”Cel mai important lucru a fost să ni se aprobe un plan de reorganizare. Să nu cădem în greșeala de a crede că dacă astăzi discutăm despre o modificare de plan este un capăt de țară. Eu cred că dacă avem un plan sau altul este mai puțin important.

Important este că avem un plan, că avem un mers al lucrurilor, că s-au plătit sume importante pe planul respectiv și ar fi extraordinar să se confirme și acest al doilea plan pentru că ar scădea din efortul acționarilor.

Nu aș vrea, însă, nicio secundă să uităm că avem un plan. Ne-am îndeplinit obiectivul în ceea ce privește aprobarea unui plan de reorganizare și tot ce facem acum poate fi privit doar ca un bonus în favoarea acționarilor clubului”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Video I Dorin Iacob, ultimele detalii din Ștefan cel Mare

CITESTE SI:

Dezvăluiri despre greutățile întâmpinate de Dinamo la promovarea în Liga1: ”Cu sacrificii minunate”

Gafă de proporții a FRF! Confuzie totală la România U21 – Spania U21

Șanse minime să se judece ”planul” lui Dinamo!?

Un gând despre &8222;Video I Dorin Iacob, dezvăluie singura soluție ca Dinamo să atragă investitori&8221;

Lasă un răspuns