Dezvăluiri despre greutățile întâmpinate de Dinamo la promovarea în Liga1: ”Cu sacrificii minunate”

După un an petrecut în Liga 2, Dinamo a reușit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, ca urmare a unui baraj câștigat în fața celor de la FC Argeș, scor 8-5 la general.

Dacă la începutul sezonului nimeni nu dădea șanse celor de la Dinamo să promoveze, cu datorii mari și interdicție la transferuri, finalul de campionat a adus bucuria în tabăra ”câinilor”.

Mare merit îl are antrenorul principal Ovidiu Burcă, cel care a reușit să ducă echipa în extremis în play-off-ul ligii secunde. La finalul dublei manșe cu FC Argeș, antrenorul Ovidiu Burcă nu și-a putut stăpâni entuziasmul și a cântat alături de jucători la finalul meciului de baraj.

Dorin Iacob, consilierul administratorului special de la Dinamo, Vlad Iacob, a recunoscut faptul că această promovare s-a obținut cu multă muncă și cu multă dăruire.

Tatăl lui Vlad, a dezvăluit sacrificiile din spatele promovării și a dat de înțeles că toți cei din cadrul clubului au depus o muncă titanică pentru a contribui la revenirea formației din Ștefan cel Mare pe prima scenă a fotbalului românesc. Tatăl administratorului special de la Dinamo l-a lăudat în special pe Ovidiu Burcă, antrenorul echipei.

”Eu cred în luciditate și în găsirea de soluții pertinente. Haideți să definim ceva ca să fim pe gustul dinamovistului, cel care se uită la echipă. Echipa asta a reușit să intre în Liga 1, da?

Fără bani, cu o muncă de Sisif, cu sacrificii minunate, cu profesioniști, cu Zăvăleanu, cu Vlad și mai ales cu Burcă, antrenor căruia i s-au creat maximele de condiții pe care puteau să le creeze ăștia și maxima de protecție ca să își desfășoare activitatea”, a declarat Dorin Iacob la EXCLUSIV DINAMO.

Iacob senior, este în continuare în discuții cu oameni care sunt interesați să bage bani în echipa noastă, via Red&White – companie care deține pachetul majoritar de acțiuni.

Aflat în studioul emisiunii mai sus menționate, Dorin Iacob a fost sunat chiar de către unul dintre cei care se gândesc să se implice financiar în Ștefan cel Mare.

(n.r. Îmi puteți spune cine vă sună, d-le Iacob?) Nu. Ar fi ciudat dacă v-aș spune. Unul dintre investitori, dar nu cred că se uită la emisiune. Am avut o convorbire mai devreme și s-a întrerupt. (n.r. se corectează) Unul dintre posibilii investitori.

E în așteptare. Investitorii sunt în așteptare la o ușă care se deschide sau nu se deschide – și, dacă se deschide, se stabilesc niște condiții acceptabile de ambele părți sau nu. E simplu. (n.r. A purtat investitorul o discuție cu cei din Red&White?) Da. Mai multe”, a spus Dorin Iacob.

CITESTE SI:

Gafă de proporții a FRF! Confuzie totală la România U21 – Spania U21

Șanse minime să se judece ”planul” lui Dinamo!?

Dorin Iacob înlăturat din Red&White. Fostul administrator critică întârzierea deblocării transferurilor la Dinamo

2 gânduri despre &8222;Dezvăluiri despre greutățile întâmpinate de Dinamo la promovarea în Liga1: ”Cu sacrificii minunate”&8221;

Lasă un răspuns