Dinamo a sperat în zadar. Prima reacție a conducerii lui Dinamo, după amânarea planului de reorganizare

Dinamo a reușit să revină în SuperLiga României după doar un an de ”exil” în Liga 2, însă problemele de la club încă există.

Mai mult, În cursul zilei de vineri, 23 iunie, Instanța a programat din nou a întâlnire cu oficialii clubului Dinamo pentru a se încerca aprobarea planului de reorganizare.

În urma deciziei Tribunalului București, Andrei Nicolescu (46 de ani), unul dintre acționarii lui Dinamo, a avut o primă reacție. Președintele lui Dinamo, pare nădăjduiește că aceasta a fost ultima amânare și că totul se va soluționa pe 13 iulie, noul termen setat de judecătorul sindic.

”Avem încredere că pe 13 iulie va fi ultimul termen. Sperăm că va fi integrată la cauze urgente, având în vedere dispozițiile imperative ale legii. Ce stabilește judecătorul trebuie să se pronunțe în termen de 15 zile de la depunerea cererii de către administratorul judiciar privind modificarea planului.

Înțelegem lupta sindicală, dar nu trebuie să afecteze principiile ce guvernează aplicarea justiției, respectiv celeritatea în acest caz”, a precizat Andrei Nicolescu.

Răzvan Zăvăleanu: ”Dacă lucrurile funcționează ca astăzi, nu vad o închidere a procedurii”

Administratorul judiciar al clubului susține că acest lucru este cauza de actualii patroni ai echipei.

”Depinde de dorința actualilor noștri acționari de a coopta oameni care vin direct cu bani în Dinamo, cu sume serioase și care sunt gata să susțină activitatea lui Dinamo. Dacă lucrurile funcționează ca astăzi, nu vad o închidere a procedurii.

Nu mi se pare că se înghesuie oamenii ca să participe la această strategie. Poate că ar trebui gândită puțin o schimbare, cred că ar trebui flexibilizată poziția noilor noștri acționari, astfel încât ceea ce s-a discutat inițial, adică atragerea unor oameni cu bani, să poată fi pus în practică la modul propriu”, a spus Răzvan Zăvăleanu

CITESTE SI:

Video I Vlad Iacob în pericol la Dinamo!?

Handbal I Rivalii de CSM Bucureşti, revoltați de neinvitarea lui Dinamo în Liga Campionilor: ”O mare nedreptate!”

Handbal I Rivalii de CSM Bucureşti, revoltați de neinvitarea lui Dinamo în Liga Campionilor: ”O mare nedreptate!”

2 gânduri despre &8222;Dinamo a sperat în zadar. Prima reacție a conducerii lui Dinamo, după amânarea planului de reorganizare&8221;

Lasă un răspuns