Video I Vlad Iacob în pericol la Dinamo!?

Reorganizare masivă în Red&White!

Acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA încearcă să reorganizeze conducerea internă a societății care a fost fondată în vara anului trecut, dar și pe cea a clubului.

În acest demers, schimbările se petrec pe bandă rulantă, iar strategiile sunt la ordinea zilei.

După ce Dorin Iacob a fost îndepărtat, fără să fie anunțat, din postul de administrator al Red&White, reprezentanții acționarului majoritar din Ștefan cel Mare i-au propus lui Vlad Iacob, actualul administrator special al clubului nostru, un alt post în conducere. Lui Iacob jr, i-a fost oferită funcția de director executiv, potrivit celor de la ProSport.

Astfel, acționarii majoritari ai lui Dinamo, încearcă să reorganizeze conducerea internă a societății Red&White, care a fost fondată în vara anului trecut, dar și pe cea a clubului. În acest demers, schimbările se petrec pe bandă rulantă, iar strategiile sunt la ordinea zilei.

Dorin Iacob înlăturat din Red&White

Dorin Iacob, consilierul administratorului special de la Dinamo, Vlad Iacob, a recunoscut că nu a aflat de hotărârea patronilor decât după ce înlăturarea lui din conducerea firmei se produsese deja.

”Nu este nicio problemă, pentru că eu nu am fost implicat deloc în administrarea companiei, de la înființare până în prezent. Nu e un lucru care mă afectează în niciun fel. E simpatică doar ideea că putea să mi se ceară o hârtie, să spun că sunt de acord. Am aflat de la presă, ca să spun așa. Nu e o problemă, chiar deloc.

Red&White s-a înființat în septembrie anul trecut, când erau pregătiți niște investitori ca să intre în acest vehicul care s-a făcut la sediul Certinvest, o companie care are acest profesionalism de a crea structuri menite să atragă fonduri de investiții, investitori, pentru diverse obiective. Modul în care s-a creat”, a declarat Dorin Iacob, la EXCLUSIV DINAMO.

Dorin Iacob critică întârzierea deblocării transferurilor la Dinamo

Dorin Iacob, fostul administrator al societății Red&White, trage un semnal de alarmă și le transmite patronilor Andrei Nicolescu și Eugen Voicu să urgenteze deblocarea transferurilor, deoarece roș-albii riscă să piardă jucători importanți pe care îi urmăresc.

”Cu alte eforturi, inclusiv de natură financiară, am făcut în «right moment». Dacă compar ce am făcut anul trecut cu ce nu se face acum, nu-mi place deloc. Mă refer la o fereastră de timp. E o fereastră de timp importantă: îți pleacă oameni, îți pleacă jucători! Vorbești cu 100 și îți pleacă ăia 98 formidabili. Mai rămâi cu doi, și ăia formidabili, dar…

(n.r. A pierdut Dinamo până în momentul de față jucători?) Nu știu asta și sper că nu, pentru că au o strategie destul de abilă și în sensul ăsta. Dacă compar cele două momente, nu diger această poveste și această socoteală.

(n.r. Situația era mult mai grea anul trecut) Aoleu! Sigur că era și am reușit să venim să salvăm ceva, dar acum este și mai important. Dinamo a venit în fața ochiului public într-un mod spectaculos. Dinamo este privită din nou ca o chestie care se bâlbâie, care își caută drumul. Or, dacă am adus-o pe Dinamo până aici, ia-o, măi, frate, în forță și du-o mai departe, pentru că această forță îți va da înapoi satisfacții chiar și ca investitor.

Oameni buni, aduceți bani și deblocați transferurile!”, a mai declarat Dorin Iacob, potrivit sursei mai sus citate.

Dinamo și-a stabilit perioada și locația cantonamentului de vară

Dinamo a anunțat lista amicalelor. Cel mai tare test de verificare va fi contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Nk Aluminij (nou-promovată în prima ligă din Slovenia);

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei);

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

Ahmed Bani a abordat și plecarea lui Dinamo în cantonament în Slovenia, precum și amicalul contra lui Dinamo Kiev.

”Ne bucurăm că ieșim și noi din țară, cred că e frumos acolo. Vom juca amical cu Dinamo Kiev, o echipă foarte bună. Noi o să încercăm să ne pregătim cât mai bine și cam atât”, a încheiat Ahmed Bani.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

Video I Dorin Iacob, ultimele detalii din Ștefan cel Mare

CITESTE SI:

Handbal I Rivalii de CSM Bucureşti, revoltați de neinvitarea lui Dinamo în Liga Campionilor: ”O mare nedreptate!”

Handbal I Rivalii de CSM Bucureşti, revoltați de neinvitarea lui Dinamo în Liga Campionilor: ”O mare nedreptate!”

Decizia Tribunalului București privind noul plan de reorganizare de la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Video I Vlad Iacob în pericol la Dinamo!?&8221;

Lasă un răspuns