Dinamo dă startul cantonamentului de vară cu un amical cu porțile închise

Dinamo a început antrenamentele în perspectiva revenirii în Liga 1, după un sezon agonizant în eșalonul secund. Dinamoviștii au efectuat săptămâna trectă vizita medicală, se antrenează zilnic la Săftica, iar de pe 26 iunie, până pe 6 iulie, Ovidiu Burcă și compania vor fi în cantonament în Slovenia.

Până să plece în stagiul de pregătire sloven, Dinamo va disputa un prim test de verificare, la Snagov, în compania formației de Liga 3 Muscelul Câmpulung.

Partida de sâmbătă, 24 iunie, cu începere de la ora 11:30, se va joaca fără spectatori pe stadionul din Snagov.

Este un meci de pregătire înainte de plecarea în Slovenia, băieții urmând să ajungă în la Zrece. Partidele de pregătire din Slovenia

”AMICAL FĂRĂ SPECTATORI

Dinamo București va disputa primul meci amical al acestei perioade de pregătire împotriva echipei FC Muscelul Câmpulung (Liga 3).

Dinamo București vs FC Muscelul Câmpulung se joacă fără spectatori pe stadionul din Snagov, sâmbătă, 24 iunie, la ora 11:30.

De luni, 26 iunie, până în 6 iulie, echipa antrenată de Ovidiu Burcă va efectua un stagiu de pregătire centralizată în Slovenia, la Zrece, cu trei jocuri amicale”, se arată în comunicatul emis de FC Dinamo.

Ovidiu Burcă despre amicalul cu Dinamo Kiev

”Avem un amical cu Dinamo Kiev. Când Mircea Lucescu m-a sunat, pentru mine a fost un moment fantastic de mândrie și onoare, pentru recunoașterea unei munci pe care am făcut-o la Dinamo. M-a felicitat după un meci cu Steaua, faptul că o să îmi întâlnesc maestrul… Dacă eu m-am îndrăgostit de Dinamo, m-am îndrăgostit pentru că Mircea Lucescu a creat o echipa fantastică la finalul anilor ’80. Să îmi întâlnesc maestrul… Ce poate fi mai frumos? ”, a declarat Ovidiu Burcă, miercuri, 21 iuni, prezent la un eveniment de la Muzeul Fotbalului din București.

Dinamo și-a stabilit perioada și locația cantonamentului de vară

Dinamo a anunțat lista amicalelor. Cel mai tare test de verificare va fi contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Nk Aluminij (nou-promovată în prima ligă din Slovenia);

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei);

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

Ahmed Bani a abordat și plecarea lui Dinamo în cantonament în Slovenia, precum și amicalul contra lui Dinamo Kiev.

”Ne bucurăm că ieșim și noi din țară, cred că e frumos acolo. Vom juca amical cu Dinamo Kiev, o echipă foarte bună. Noi o să încercăm să ne pregătim cât mai bine și cam atât”, a încheiat Ahmed Bani.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Decizia Tribunalului București privind noul plan de reorganizare de la Dinamo

Mesaj de încredere în privința aprobării ”planului” de la Dinamo: ”Judecătorii se prezintă și trăim cu speranța”

Video I Răzvan Zăvăleanu nu mai iartă pe nimeni de la Dinamo: ”Credeți-mă că puțin le pasă lor că Dinamo începe campionatul”

Lasă un răspuns