Dinamo s-a impus clar în primul amical al verii. ”Câinii” s-au distrat cu elevii antrenați de un rival

Primul amical al verii a arătat unele semne pozitive pentru dinamoviști. Chiar și fără antrenorul Ovidiu Burcă pe bancă, ”câinii” au făcut un meci foarte bun. Este adevărat, au avut în față un adversar de Liga 3.

Fără antrenorul Ovidiu Burcă pe bancă, ocupat cu Licența PRO, dinamoviștii au făcut spectacol cu formația pregătită de Costin Lazăr și au închis meciul cu scorul de 10-2.

”Câinii” nu au avut milă de adversarii din Liga a 3-a și au marcat de 10 ori. Crețu (16), N. Roșu (29), Țîră (40), Pop (50, 72), Florescu (51, 82, 84), Ghezali (69), Șerban (85) au marcat golurile pentru dinamoviști.

A fost un bun antrenament înainte de plecarea în cantonamentul din Slovenia, când Dinamo va avea adversari mult mai bine cotați și staff-ul tehnic își va da seama cam care este nivelul echipei. Dinamo a început în formula: Dujmovic – D. Irimia, Giafer, Grigore, Amzăr – N. Roșu, A. Irimia, I. Roșu – Crețu, Țîră, Bani.

Dinamo a început cu cei doi jucători reveniți după împrumut, cu Geani Crețu și Ricardo Grigore în primul 11.

Geani Crețu a fost cel care a deschis scorul de altfel după o fază de contraatac. Până la pauză, Dinamo a mai punctat de două ori prin Nelut Roșu și Cătălin Țîră, dar nimic nu anunță ceea ce va urma în partea a doua.

Dinamo a schimbat toată echipa la pauză și a fost un scor de maidan în final, gol după gol, Pop cu o dublă, Florescu și-a trecut în cont un hattrick, Ghezali a marcat și el, Alin Șerban a închis scorul pentru Dinamo, care a primit însă și două goluri.

De ce nu a stat Burcă pe banca lui Dinamo

Ovidiu Burcă nu a fost prezent la amicalul disputat de Dinamo, deoarece are de rezolvat înscrierea la școala de antrenori pentru licența PRO, anunță gsp.ro. Totodată, jucătorii celor două echipe nu au beneficiat de susținerea suporterilor, deoarece meciul s-a desfășurat cu porțile închise.

Ovidiu Burcă poate să activeze în ediția 2023/2024 ca antrenor principal al lui Dinamo, chiar dacă nu are momentan licența PRO.

Cu toate că au fost efectuate niște modificări regulamentare în ultimul an, Ovidiu este ”salvat” de o prevedere regulamentară care menționează că ”antrenorii care promovează de la Liga 2 la Liga 1 și se înscriu în timpul regulamentar pentru Licența PRO, pot sta un an pe bancă, având aceleași drepturi cu tehnicienii care au deja licența PRO”.

Dinamo și-a stabilit perioada și locația cantonamentului de vară

Dinamo a anunțat lista amicalelor. Cel mai tare test de verificare va fi contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Nk Aluminij (nou-promovată în prima ligă din Slovenia);

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei);

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

Ahmed Bani a abordat și plecarea lui Dinamo în cantonament în Slovenia, precum și amicalul contra lui Dinamo Kiev.

”Ne bucurăm că ieșim și noi din țară, cred că e frumos acolo. Vom juca amical cu Dinamo Kiev, o echipă foarte bună. Noi o să încercăm să ne pregătim cât mai bine și cam atât”, a încheiat Ahmed Bani.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu continuă să pună presiune pe conducerea lui Dinamo

Dinamo – Câmpulung. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Absență importantă la Dinamo în primul amical al verii

Un gând despre &8222;Dinamo s-a impus clar în primul amical al verii. ”Câinii” s-au distrat cu elevii antrenați de un rival&8221;

Lasă un răspuns