Răzvan Zăvăleanu continuă să pună presiune pe conducerea lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu nu mai iartă pe nimeni de la Dinamo și a ieșit la atac după o nouă amânare a planului de reorganizare a lui Dinamo și le-a reproșat mai multe lucruri acționarilor.

Deși a reușit să revină în Superliga, Dinamo se confruntă, în continuare, cu insolvența, interdicția la transferuri și activarea noului plan de reorganizare.

Administratorul judiciar al ”câinilor” este de părere că acționarii trebuie să facă o injecție serioasă de capital cât mai repede și că trebuie să se grăbească și cu găsirea unor noi acționari pentru club.

Răzvan Zăvăleanu a ieșit la atac la adresa acționarilor după o nouă amânare a planului de reorganizare a lui Dinamo.

”Nu ne doream amânarea, dar ne așteptam la această, pentru că știam de greva din justiție și era cumva ciudat ca judecătorul să judece doar cazul nostru.

Dincolo de planul ăsta, noi mai avem două planuri. Așteptăm rezolvarea spețelor de la TAS, însă acolo nu avem niciun fel de claritate asupra momentelor în care se vor judeca aceste cazuri.

Suma totală de plată nu pot să v-o spun. E o sută de sute de mii de euro și e importantă. Dinamo, din păcate, nu poate plăti această sumă. Soluția ar fi ca unul dintre acționari să plătească în mod direct.

Din discuțiile pe care le-am avut cu acționarii, am înțeles că se pot rezolva problemele, dar se așteaptă să vadă ce se mai întâmplă.

Din câte am văzut în ultimele zile, se reînoiesc toate contractele jucătorilor aflați în lotul nostru astăzi, ceea ce e un lucru bun”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea ”Liga DigiSport”.

”Eu sper că atragerea de noi acționari e o direcție pentru Dinamo. Mi-aș dori mai multă flexibilitate din partea acționarilor noștri. Mă așteptam la mai mult, în sensul în care sunt discuții cu 3 potențiali investitori, serioși, dar care nu au ajuns încă la nicio finalitate.

Mi-aș dori ca lucrurile să se miște mult mai repede. Eu nu spun că vor să tergiverseze lucrurile, eu aștept de la acționari să injecteze capital acum, nu peste câteva săptămâni sau luni. Ideea e că avem un plan aprobat, sumele sunt mari. E posibil să merite la un moment dat, oricum această problemă trebuie rezolvată”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

”Cât timp avem un plan aprobat, tot ce se întâmplă e în avantajul acționarilor. Modificarea planului a fost propusă de DDB. N-aș face o legătură între planul de reorganizare și transferurile echipei.

E un lucru care nu stă în puterea mea sau a administratorului judiciar. Evident că dorim să jucăm în continuare pe Arcul de Triumf, nu avem nicio certitudine, dar ne dorim.

Despre vechiul stadion știu că urmează să fie demolat. Eu sper să se întâmple cât mai repede și Dinamo să joace din nou acasă. Fie că avem planul B sau nu, injecțiile de capital vor fi făcute de acționarii noștri.

Am văzut că au făcut un plan impresionant și sper să aibă ocazia să-l folosească. Drepturile TV nu sunt de ajuns. Va trebui o injecție serioasă de capital din partea acționarilor”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Dinamo – Câmpulung. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Absență importantă la Dinamo în primul amical al verii

Dinamo a sperat în zadar. Prima reacție a conducerii lui Dinamo, după amânarea planului de reorganizare

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu continuă să pună presiune pe conducerea lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns