David Popovici, prima reacție după cele două medalii de aur de la Sette Colli

Luni, 26 iunie 2023, David Popovici a revenit la București după competiția de la Sette Colli, Roma, și ne-a arătat încă o dată cum gândește un campion, după cele două medalii de aur de la Sette Colli.

Sportivul dinamovist, la revenirea în țară a avut o reacție incredibilă despre gestul său impresionant, care a emoționat o lume întreagă. Acesta, și-a donat medalia de aur pe care a cucerit-o, dar i-a rugat pe jurnaliștii români, aflați la aeroport, să nu mai pună atât de mult accept pe acest subiect.

Sâmbătă, 24 iunie, David Popovici a cucerit o nouă medalie de aur în Italia, la Sette Colli, Roma, unde a stabilit și un record local în proba de 100 de metri liber.

Imediat după bifarea acestei performanțe, David Popovici a avut un gest de mare campion și a donat medalia de aur unui copil care a învins cancerul.

La revenirea în țară, pe aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, reporterii i-au amintit despre acest gest, iar David Popovici a avut o reacție de mare caracter:

”Nu plănuiam să se afle despre asta (n.r. – faptul că și-a donat medalia) pentru că doar gestul contează. Dacă ați putea să faceți vâlvă cât mai mică, aș aprecia”, a spus Popovici.

Și-a îndeplinit toate obiectivele în prima jumătate a acestui an și privește cu optimism către Campionatul Mondial de Natație de la Fukuoka, Japonia:

”Da, abia așteptăm să mă întorc la Roma, cred că e bazinul meu preferat. Mi-am îndeplinit obiectivele pentru perioada asta din an și avem semnale care ne confirmă că ne pregătim bine pentru Fukuoka (n.r. – urmează Campinatul Mondial de Natație de la Fukuoka, Japonia), a adăugat David Popovici.

În ciuda faptului că suntem în plină vară, David Popovici nu își va lua prea mult timp liber, deoarece vrea să se antreneze cât mai bine pentru Mondialele de la Fukuoka. Acestea vor avea loc în intervalul 14 – 30 iulie 2023.

”Urmează perioada de pregătire pentru Fukuoka, aștept să mă întorc la antrenamente cât de curând și să începem să ne pregătim cât mai specific, să avem antrenamente mai scurte, mai rapide, mai potrivite pentru Campionatul Mondial. Și să mergem acolo și să facem cât de bine putem.

Anul acesta? Ce m-ar mai putea surprinde? Încerc să anticipez tot ce mi s-ar putea întâmpla, dar îmi place să mă surprind plăcut în materie de performanțe și ce ar putea ieși la Campionatul Mondial”, a mai declarat David Popovici, la revenirea în țară.

CITESTE SI:

”Câinii” sunt pregătiți de procesul cu FIFA pentru ridicarea interdicției la transferuri. Când se va judeca dosarul

Video I Asta da surpriză la Dinamo! Oficialii ”câinilor” au pus ochii pe un SUPER tânăr jucător

Ovidiu Burcă, îndeamnă la calm în conflictul intern de la Dinamo

Un gând despre &8222;David Popovici, prima reacție după cele două medalii de aur de la Sette Colli&8221;

Lasă un răspuns