Sergiu Hanca şi-a găsit echipă!

Sergiu Hanca (31 de ani) va continua în Liga 1, după ce în această vară s-a despărțit de Universitatea Craiova.

Atacantul de bandă dreapta nu va rămâne prea mult timp fără angajament în perioada de mercato a verii, întrucât va semna cu Petrolul.

”Hanca s-a alăturat echipei în cantonament”, a fost mesajul lui Claudiu Tudor, preşedinteke ”lupilor galbeni”, citat de Observatorul Prahovean.

Mutarea încă nu a fost oficializată, însă este de așteptat ca Petrolul să anunțe transferul în zilele următoare.

Fostul dinamovist intrase în conflict cu oltenii, cărora le-a cerut, la un moment dat, două milioane de euro drept despăgubiri, după ce a fost exclus din lot de Mirel Rădoi.

Deși a pierdut procesul, Hanca tot a reușit să primească o sumă importantă din partea clubului. Conform Iamsport, Universitatea Craiova i-a plătit acestuia 120.000 de euro pentru rezilierea contractului.

După ce jucătorul a părăsit echipa, iar Andreea Hanca a postat un mesaj plin de entuziasm pe rețelele sociale. “Noi începuturi” a transmis soția fotbalistului, pe Instagram.

Sergiu Hanca, crescut la FCM Târgu Mureș, a mai jucat pentru FC Snagov, Bihor Oradea, Dinamo, Cracovia (Polonia) și Universitatea Craiova.

În ultimul sezon, Hanca a jucat în doar 16 meciuri pentru Universitatea Craiova, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. Din toamna anului trecut, fotbalistul s-a aflat într-un litigiu cu clubul, solicitând despăgubiri în valoare de 2,5 milioane de euro pentru că a fost trimis de Mirel Rădoi să se antreneze separat. Fotbalistul nu a avut câștig de cauză nici la Comisia de Soluționare a Litigiilor, nici la Comisia de Recurs.

7 meciuri a strâns Hanca la naționala de seniori a României. Ultima sa apariție datează din iunie 2022, 1-0 contra Finlandei.

129 de meciuri și 18 goluri a strâns Hanca la nivelul primei ligi a României.

CITESTE SI:

David Popovici, prima reacție după cele două medalii de aur de la Sette Colli

”Câinii” sunt pregătiți de procesul cu FIFA pentru ridicarea interdicției la transferuri. Când se va judeca dosarul

Video I Asta da surpriză la Dinamo! Oficialii ”câinilor” au pus ochii pe un SUPER tânăr jucător

2 gânduri despre &8222;Sergiu Hanca şi-a găsit echipă!&8221;

Lasă un răspuns