Oficial I Gabriel Glăvan prezentat oficial la Dinamo: ”Știu cât de important este acest club pentru suporteri”

Dinamo și-a adus director sportiv după promovarea în Superliga. Gabriel Glăvan vine în Ștefan cel Mare și se va ocupa de transferurile echipei.

Fost scouter la Oțelul Galați, Universitatea Craiova, FC Voluntar și UTA Arad, Gabriel Glăvan era deja implicat la Dinamo, însă acum a fost și oficializat ”transferul” său.

”Clubul Dinamo 1948 București, prin intermediul canalelor de comunicare, este încântat să anunțe, în mod oficial, numirea lui Gabriel Glăvan în funcția de director sportiv! Gabi este unul dintre oamenii pe care suporterii dinamoviști îi cunosc de la începutul sezonului, el ajutând clubul Dinamo și din postura neoficială pe tot parcursul competițional din Liga a II-a. Pentru acest lucru, suflarea dinamovistă îi este recunoscătoare și îi mulțumește pe deplin”, este mesajul transmis de clubul dinamovist.

Fost scouter la Oțelul Galați, Universitatea Craiova, FC Voluntar și UTA Arad, Gabriel Glăvan era deja implicat la Dinamo, însă acum a fost și oficializat „transferul” său.

Cu acest prilej, Gabriel Glăvan a oferit și primele declarații în calitate de director sportiv al echipei Dinamo.

”E greu de descris exact sentimentul. Pe o parte, pare a fi un sentiment de confirmare a unei colaborări pe care deja o am de ceva timp cu toți cei care sunt în cadrul clubui. Pe altă parte e sentimentul unui vis devenit realitate. Sunt 20 de ani de când am început acest drum al educației în domeniu. 20 de ani de speranță și încredere că, la un moment dat, voi ajunge în poziția în care sunt azi, la clubul meu de suflet. Probabil, l-am facut extrem de fericit pe Gabi, cel de la 15 ani, care a început acest drum.

Planurile pentru acest sezon sunt de a forma, împreună cu toți colegii mei din club, un ambient de performanță, în care toată lumea să simtă că au un suport real în ceea ce privește departamentul sportiv. Sigur, ne dorim o performanță cât mai bună din punct de vedere competițional, dar cred că este nevoie de ceva timp pentru a funcționa la capacitate maximă.

Cred că succesul în următorul an va putea fi definit de cultura organizațională pe care o vom defini. Îmi doresc dezvoltarea departamentului pe anumite principii, de educație, comunicare, colaborare, respect pentru meserie si susținere. Punctual, îmi doresc dezvoltarea a cinci departamente: scouting, analiză video, analiză de date, dezvoltare jucători și performanță. Probabil departamentul de scouting deja funcționează, în mod neoficial, pentru că asta a fost aria mea de expertiză principală, alături de analiză, dar există nevoia, în cadrul unui club, de a acorda o atenție sporită și altor factori ce țin de dezvoltare”, a spus Gabriel Glăvan, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Mesaj pentru suporterii dinamoviști

La prezentarea oficială, Gabriel Glăvan a avut un mesaj și pentru suporterii lui Dinamo.

”Știu cât de important este acest club pentru suporteri. Acești oameni au făcut niște eforturi foarte mari pentru echipă, au format o comunitate unică în România. Plecând de la coregrafiile minunate, până la suportul financiar acordat clubului, s-au ridicat la un nivel care obligă partea sportivă să se dezvolte în așa fel încât să oferim niște motive de bucurie pe care le merită. Lucrurile au nevoie de timp, dar, cu pașii corecți, vom ajunge, din nou, acolo unde am mai fost și vom mai fi”, a mai spus Gabriel Glăvan.

Interzis la transferuri

Dinamo așteaptă acum ridicarea interdicției la transferuri. Până acum la echipa alb roșie au venit doar Ricardo Grigorie și Geani Crețu, jucători împrumutați la Petrolul Ploiești și FC Argeș.

Antrenorul Ovidiu Burcă speră ca lucrurile să se clarifice în perioada următoare și Dinamo să poată transfera jucători.

”Eu am venit la Dinamo într-un moment mult mai complicat decât este acum. Dacă atunci mi-am asumat un rol, ar fi absurd acum să pun acţionarii într-o zonă de presiune. E clar că ne dorim nişte transferuri, ne dorim să îmbunătăţim echipa pentru SuperLigă. Pe de altă parte, am linişte şi răbdare. Avem promisiuni din partea acţionarilor că vom debloca situaţia privind interdicţia la transferuri.

Nu pot să spun acum câţi jucători, noi avem deja ţintele, pentru că am lucrat de mai mult timp la asta. Suntem în contact cu mulţi jucători şi chiar dacă avem această interdicţie la transferuri încercăm să facem în paralel unele lucruri. Nu ne permitem să aşteptăm până la începerea campionatului pentru a avea discuţii cu unii jucători”, a spus Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

David Popovici vrea să scrie istorie și la Campionatul Mondial

Sergiu Hanca şi-a găsit echipă!

David Popovici, prima reacție după cele două medalii de aur de la Sette Colli

2 gânduri despre &8222;Oficial I Gabriel Glăvan prezentat oficial la Dinamo: ”Știu cât de important este acest club pentru suporteri”&8221;

Lasă un răspuns