Mihai Eșanu va rămâne în Liga 1: ”Sper să ne bucurăm împreună”

Mihai Eșanu (24 de ani) va continua în Liga 1, după ce și-a trecut în cont două retrogradări consecutive.

Portarul crescut de Dinamo a fost prezentat oficial de Petrolul Ploiești. Eșanu va lupta pentru locul de titular cu cehul Lukas Zima și George Gavrilaș, alți doi portari transferați în această iarnă.

În vârstă de 24 de ani, Eșanu revine în prima ligă, după ce în sezonul recent încheiat a făcut parte din lotul cu care Chindia a căzut în ”B”.

La Chindia, Eșanu nu a prins niciun meci în campionat, unica sa apariție în echipa dâmbovițenilor consemnându-se într-un meci de Cupă cu Hermannstadt, pierdut cu 1-4.

Clubul nostru a ajuns la un acord cu portarul Mihai Alexandru Eșanu, cel care va îmbrăca, astfel, tricoul ”lupilor” începând din această vară.

În vârstă de 24 de ani, Eșanu a evoluat, de-a lungul carierei, pentru Dinamo II București, CS Balotești, Daco-Getica București, FC Dinamo, Farul Constanța și, în ultimul sezon, Chindia Târgoviște, adunând 39 de prezențe la nivel de prim-eșalon.

Bun venit, Mihai Eșanu!”, a transmis Petrolul.

”Sper să ne bucurăm împreună de fotbal și să avem cât mai multe realizări!”, a transmis goalkeeper-ul, conform paginii oficiale de Facebook a Petrolului.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, prima reacție după stabilirea programului Ligii 1

Dinamo derby în prima etapă. Vezi programul complet al noului sezon din Liga 1

Video I Reacția conducerii lui Dinamo după jignirile lui Becali

Un gând despre &8222;Mihai Eșanu va rămâne în Liga 1: ”Sper să ne bucurăm împreună”&8221;

Lasă un răspuns