Video I Primul transfer pentru Dinamo înainte de startul Superligii

Dinamo a realizat primul transfer al verii!

Hakim Abdallah este noul fotbalist al lui Dinamo. Fotbalistul din Madagascar a efecutat vizita medicală şi li se va alătura ”câinilor” în cantonamentul din Slovenia.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti, prin canalele de comunicare, este foarte încântat să anunţe noul jucător, atacantul Hakim Abdallah! El a ajuns la un acord cu formaţia din Ştefan cel Mare pe o perioadă de 3 ani!

”OFICIAL. HAKIM ABDALLAH, LA DINAMO!

Clubul Dinamo 1948 București, prin canalele de comunicare, este foarte încântat să anunțe noul jucător, atacantul Hakim Abdallah! El a ajuns la un acord cu formația din Ștefan cel Mare pe o perioadă de 3 ani!

Născut pe 9 ianuarie 1998 (25 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87m care a evoluat în ultimul sezon la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizionară secundă din Belgia. Hakim are 10 selecții la naționala Madagascarului. El a fost selecționat inclusiv la Naționalele Under-19 și Under-16 ale Franței.

Îi urăm mult succes lui Hakim, care a bifat vizita medicală și se va alătura lotului aflat în pregătire la Zrece, în Slovenia, sub comanda lui Ovidiu Burcă.
Bine ai venit la DINAMO, Hakim!”
, se arată în comunicatul emis de Dinamo București.

Video I Hakim Abdallah

Crescut de Stade Brest și Stoke City, Hakim Abdallah a mai jucat în carieră la US Avranches (Franța), CP El Ejido (Spania), Nantes B (Franța), Hesperange (Luxemburg), Lierse (Belgia) și Virton.

Abdallah a bifat 10 meciuri în naţionala Madagascarului şi a reuşit să marcheze un gol. Este cotat de Transfermarkt la 200.000 de euro.

Poate face achiziții Dinamo deși are interdicție la transferuri?

Dinamo a oficializat transferul lui Hakim Abdallah deși interdicția la transferuri e încă în vigoare. Dinamoviștii speră ca, de la 1 iulie, interdicția la transferuri impusă de FIFA, pentru restanțele financiare către mai mulți foști jucători, să fie ridicată. Iar atacantul malgaș este mutare pe care Dinamo o realizează în această fereastră de mercato.

De ce și-a asumat Dinamo acest risc? Clubul are la dispoziție 15 zile pentru a reuși să scape de embargoul pus la transferuri. În caz contrar, jucătorul abia transferat nu poate rămâne în Ștefan cel Mare.

În acest sens, Dinamo așteaptă vești importante de la avocatul Jorge Ibarrola, care pledează cauza ”câinilor” la FIFA, sperându-se în ridicarea interdicției la transferuri. Dinamo a apelat la un avocat cu ștaif în aceste spețe, Jorge Ibarrola, care susține cauza ”câinilor”, iar zilele viitoare speră ca forul internațional să dea câștig de cauză bucureștenilor.

CITESTE SI:

Avocata lui Diego Fabbrini, acuzații nefondate la adresa lui Dinamo

O nouă plecare din Ștefan cel Mare: ”Îţi urăm mult succes în carieră!”

Abia venit în Liga 1, Cîrjan ”aprinde” derby-urile cu Dinamo din sezonul următor

2 gânduri despre &8222;Video I Primul transfer pentru Dinamo înainte de startul Superligii&8221;

Lasă un răspuns