Amical I Dinamo – Slaven Belupo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamo a reușit să revină în SuperLiga României după doar un an de ”exil” în Liga 2 și se pregătește de startul noului sezon, care va începe pe 14 iulie.

Până la startul noii stagiuni de campionat, lotul de jucători ai lui Dinamo a ajuns, luni, 26 iunie, în Slovenia, unde va efectua stagiul de pregătire al verii, în perspectiva noului sezon.

24 de jucători se află, cu această ocazie, sub comanda lui Ovidiu Burcă. Zilele viitoare ”haitei” se va alătura și cel mai nou transfer realizat de Dinamo, Hakim Abdallah. Fotbalistul din Madagascar a efectuat vizita medicală şi li se va alătura ”câinilor” în cantonamentul din Slovenia.

Astăzi, de la ora 19:00, Dinamo va disputa primul meci de pregătire, în compania formației croate, Slaven Belupo.

Partida nu este televizată sau transmisă online.

AVEM PRIMUL 11 TRIMIS DE OVIDIU BURCĂ:

DINAMO: DUJMOVIC, MOURA, GIAFER, R. GRIGORE, AMZAR – G. LARRUCEA, D. IGLESIAS, N. ROSU, I. ROSU,A. BANI, L. GHEZALI;

Rezerve: Denis Oncescu, David Irimia, Geani Cretu, Valentin Borcea, Ionescu Cristian, Razvan Patriche, Alin Buleica, Catalin Tira, Alexandru Pop, Alex Irimia, Andrei Florescu.

Slaven Belupo a terminat pe locul 8 în sezonul trecut al primei ligi croate. Au în componență mulți jucători tineri, dar și jucători cu experiență, cum ar fi Ivan Krstanovic care a împlinit vârstă de 40 de ani, dar cu toate acestea în sezonul trecut a evoluat în 30 de meciuri și a marcat 5 goluri. Cel mai bine cotat jucător este Arber Hoxha, jucător de bandă din Kosovo de 24 de ani, cotat la 900 000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt. El a fost și golgheterul echipei cu 7 goluri.

Vara trecută, Slaven Belupo l-a cedat la Bayern Munchen pe Lovro Zvonarek de doar 17 ani pentru suma de 2 milioane de euro, un jucător de mare perspectivă, care a evoluat pentru echipa secundă bavareză.

Lotul deplasat de Ovidiu Burcă în cantonamentul din Slovenia

În cantonamentul de la Zrece Terme, alb-roșii vor disputa trei meciuri amicale după cum urmează: NK Aluminji (Slovenia, 28 iunie), Zalaegerszegi Te (Ungaria, 2 iulie) și Dinamo Kiev (Ucraina, 5 iulie). Printre jucătorii care au făcut deplasarea se numără Gabriel Moura, Gorka Larrucea, Ahmed Bani, dar și Geani Crețu, respectiv Ricardo Grigore.

Primul a revenit după ce i-a expirat împrumutul la FC Argeș, retrogradată în eșalonul secund, în vreme ce fundașul central a evoluat pentru FCU Craiova. Acesta din urmă a aflat cu uimire, de altfel, că trebuie să joace din nou în Ștefan cel Mare. Lotul complet deplasat de Burcă în cantonamentul din Slovenia:

Portari: Denis Oncescu, Filip Dujmovic;

Fundași: Quentin Bena, Gabriel Moura, Alin Buleică, David Irimia, Geani Crețu, Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Ricardo Grigore, Costin Amzar;

Mijlocași: Iulian Roșu, Dani Iglesias, Gorka Larrucea, Andrei Florescu, Valentin Borcea, Ionescu Cristian, Alex Irimia, Neluț Roșu, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu;

Atacanți: Cătălin Țîră, Alexandru Pop, Lamine Ghezali.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Slaven Belupo (formație din Croația);

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei);

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

Ahmed Bani a abordat și plecarea lui Dinamo în cantonament în Slovenia, precum și amicalul contra lui Dinamo Kiev.

”Ne bucurăm că ieșim și noi din țară, cred că e frumos acolo. Vom juca amical cu Dinamo Kiev, o echipă foarte bună. Noi o să încercăm să ne pregătim cât mai bine și cam atât”, a încheiat Ahmed Bani.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Video I Dinamo a pus ochii pe un tânăr jucător din Championship

A dus-o pe Dinamo în B, iar acum ar vrea să revină în Ștefan cel Mare

Cornel Dinu, acid la adresa naționalei: ”Nu are nimic în comun cu performanța”

Un gând despre &8222;Amical I Dinamo – Slaven Belupo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns