Video I Dinamo a pus ochii pe un tânăr jucător din Championship

Dinamo a surprins și a oficializat primul transfer al perioadei de mercato, deși are ”interzis” la transferuri.

Pentru a scăpa de interdicția la transferuri, Dinamo trebuie să achite nu mai puțin de 400.000 de euro, dar speră să capete dreptul de a transfera jucători la FIFA.

Până atunci, oficialii din ”Ștefan cel Mare” lucrează, împreună cu Ovidiu Burcă, la o campanie de transferuri. Dinamoviștii vor să-și construiască un lot cu care să facă o figură frumoasă în acest sezon de Superligă.

Astfel, clubul nostru se interesează de mai mulți jucători în această perioadă.

”Bineînțeles, la noi se lucrează în spatele ușilor închise și sperăm să facem lucruri cât mai bune, așa cum am arătat și în sezonul precedent. Vom legitima efectiv jucătorii după ridicarea interdicției”, a spus Vlad Iacob, administratorul special al clubului.

Unul dintre ei este Bogdan Marian, un tânăr de 18 ani care a marcat foarte multe goluri în sezonul trecut. Acesta este jucător de bandă și este născut în 2004. Informația a fost prezentată de Prosport.

Devenit liber de contract în această vară, după un sezon în care a înscris 26 de goluri și a dat 16 pase de gol la Watford (tineret), Tring Athletic și Rushden & Diamonds, fotbalistul a început pregătirea cu Leicester City, fosta campioană din Premier League retrogradată în Championship.

”M-am dus la Leicester City, mă antrenez cu ei, mai exact cu echipa Under 21, pentru că vor să îmi ofere un contract. Însă aștept și o ofertă de la Dinamo, trebuia să merg în cantonamentul lor din Slovenia, dar până la urmă nu m-am mai dus”, a explicat Bogdan pentru Sport.ro.

Video I Bogdan Marian

Bogdan Marian în sezonul 2022-2023

22 de meciuri / 19 goluri și 11 pase de gol la Tring Athletic;

7 meciuri / 6 goluri și 4 pase de gol la Watford tineret;

5 meciuri / 1 gol și o pasă de gol la Rushden & Diamonds.

CITESTE SI:

A dus-o pe Dinamo în B, iar acum ar vrea să revină în Ștefan cel Mare

Cornel Dinu, acid la adresa naționalei: ”Nu are nimic în comun cu performanța”

Handbal I Tot ce trebuie să știm despre EHF European League! Vezi sistemul de desfășurare a competiției

2 gânduri despre &8222;Video I Dinamo a pus ochii pe un tânăr jucător din Championship&8221;

Lasă un răspuns