Video I Dinamo își blindează atacul. ”Câinii” au realizat al treilea transfer al verii

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător.

Echipa noastră a adus un atacant lusitan în cantonamentul din Slovenia. Este vorba despre Goncalo Gregorio, în vârstă de 28 de ani.

Chiar dacă clubul nostru se confruntă în continuare cu o interdicție pe piața transferurilor, ”câinii” sunt foarte activi în această perioadă de mercato. Până în momentul de față, Ovidiu Burcă are sub comanda sa 3 noi jucători. Este vorba despre Hakim Abdullah, Adnan Golubovic și Gongalo Gregorio.

Portughezul se află deja în cantonamentul lui Dinamo

Jucătorul portughez se află deja în cantonamentul formației din Ștefan cel Mare. Goncalo a jucat ultima dată pentru echipa din Liga a 2-a a Portugaliei, Leiria. În sezonul trecut a reușit să marcheze de 11 ori în 24 de partide.

După anunțul înțelegerii, care a fost făcut de publicația lusitană abola.pt, Peluza Cătălin Hîldan a publicat un mesaj, în care reprezentanții acesteia au dezvăluit că interdicția la transferuri a echipei va fi ridicată în cel mai scurt timp.

”Dinamo este activă pe piața de transferuri. La ora actuală, în cantonamentul câinilor se află 3 jucători noi care urmează să fie legitimați și pregătiți de joc pentru sezonul care va începe peste 2 săptămâni. Cei 3 sunt:

• Adnan Golubovic (portar);

• Hakim Abdullah (atacant);

• Gonçalo Gregório (atacant).

Pe lângă aceștia, alte transferuri sunt deja în discuție și lotul lui Dinamo urmează să se mărească.

De altfel, nici interdicția la transferuri nu va mai fi aplicabilă în viitorul apropiat, ridicarea ei fiind doar o formalitate și o chestiune de timp. Avem motive să fim optimiști pentru sezonul care vine și nu trebuie decât să ne facem datoria de suporteri, aceea de a fi prezenți pe stadion meci de meci.

Nu uitați că în primele etape nu vom putea juca pe Arena Națională, așa că vă sfătuim să vă procurați abonamente cât mai repede pentru a nu avea probleme cu biletele, mai ales că avem meciuri importante programate unul după altul. Abonamentele se găsesc la link-ul de mai jos și pot fi comandate cu livrare la domiciliu.

Am revenit, câinilor!”, a fost mesajul postat pe rețelele sociale.

Video I Gonçalo Gregório

Goncalo Gregorio: ”În străinătate voi avea oportunitatea de a mă pune în valoare”

Aflat la final de contract, atacantul Leiriei a ales să nu reînnoiască înțelegerea cu clubul portughez, explicând pentru O Jogo:

“Au fost doi ani foarte pozitivi. Mi-am lăsat amprenta, încununată cu promovarea.

Îmi place să experimentez noi culturi și cred că în străinătate voi avea oportunitatea de a mă pune în valoare”.

Video I Gregorio Goncalo la antrenament

CITESTE SI:

Foto I Dinamo de neoprit pe piața transferurilor

Gorka Larrucea, mesaj din Slovenia pentru suporterii dinamoviști

Handbal I ”Dulăii” și-au aflat programul noului sezon din Liga Zimbrilor

2 gânduri despre &8222;Video I Dinamo își blindează atacul. ”Câinii” au realizat al treilea transfer al verii&8221;

Lasă un răspuns