Adnan Golubovic, îl cere pe Miha Mevlja în ”haită”

Dinamo dispută al doilea amical al stagiului sloven. După 1-0 cu croații de la Slaven Belupo, elevii lui Ovidiu Burcă vor juca împotriva maghiarilor de la Zalaegerszeg (locul 9 în prima divizie). Formația ce și-a adjudecat ultima Cupă a Ungariei.

Atât fotbaliștii, cât și staff-ul tehnic, trag tare în cantonamentul din Slovenia, pentru a fi pregătiți 100% de startul noului sezon din SuperLiga. Liniște nu este nici în birourile clubului nostru. Oficialii lui Dinamo realizând până acum 3 transferuri.

Dinamo i-a adus pe portarul Adnan Golubovic (27 de ani) și pe atacanții Goncalo Gregorio (28 de ani) și Hakim Abdallah (25 de ani). Cei trei ar putea fi văzuți la lucru, în premieră, contra maghiarilor. Cei trei sunt pregătiți și de-abia așteaptă momentul debutului.

Noul portar, Adnan Golubovic a oferit primele sale declarații după semnarea contractului și a dezvăluit că a auzit prima dată de Dinamo datorită lui Miha Mevlja, fundașul sloven care a jucat în „alb-roșu” între 2015 și 2016.

La auzul veștii că stoperul este în acest moment liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu Spartak Moscova, Golubovic a făcut un apel la adresa conaționalului său pentru a reveni la echipa pregătită de Ovidiu Burcă.

”Dinamo poate că a avut probleme în ultimii ani, dar rămâne un club uriaș, asta nu va schimba istoria. Auzisem despre Dinamo fiindcă Miha Mevlja, un alt sloven, evolua la «câini», îl urmăream.

Acum este liber de contract? Poate va veni la noi, la Dinamo, cine știe?! Poate citește acest mesaj”, a declarat portarul sloven Adnan Golubovic, conform GSP.

500.000 de euro este cota de piață a lui Miha Mevlja, conform Transfermarkt.com
52 de meciuri și 3 pase decisive a adunat slovenul pentru Dinamo

Hakim Abdallah, primele declarații la Dinamo

Atacantul malgaș, Hakim Abdallah, a fost primul transfer oficial realizat în această vară de Dinamo, iar fotbalistul în vârstă de 25 de ani s-a integrat deja în lotul roș-albilor, unde s-a împrietenit cu Lamine Ghezali și Quentin Bena.

”Mă simt bine, chiar dacă un pic obosit după ultimele antrenamente. Dar gata de primul meci al meu la Dinamo, sper că totul va fi bine pentru mine, pentru echipă. Mă simt bine! De ce am ales Dinamo? Am avut și alte opțiuni, inclusiv din România, din prima divizie, dar și din Belgia, și din Franța.

Chiar mă simt foarte, foarte bine. Stau cu ei doi (n.r. – Lamine Ghezali și Quentin Bena) fiindcă vorbim franceză, îmi este mai ușor. Pe teren, vorbesc cu toată lumea. Avem o echipă bună, îmi plac colegii mei, i-am simțit. Știu și de porecla «câinii roșii».

Am avut un prieten care a jucat pentru Dinamo înainte, mijlocașul Michel Espinosa, așa că sunt familiarizat cu clubul. Apoi, din prima zi în care a apărut interesul lui Dinamo, am luat referințe. În prima zi, la București, Gabi Glăvan mi-a arătat filmulețe cu suporterii. Am fost impresionat”, a spus Hakim Abdallah, pentru sursa citată.

CITESTE SI:

Amical I Dinamo – Zalaegerszeg. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamo, venituri mai mari în Superliga. Anunțul făcut de LPF

Handbal I Dinamo transferă de la Barcelona: ”Abia aștept să joc”

Un gând despre &8222;Adnan Golubovic, îl cere pe Miha Mevlja în ”haită”&8221;

Lasă un răspuns