Amical I Dinamo – Zalaegerszeg. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Continuă seria partidelor amicale pentru Dinamo.

Astăzi, de la ora 19:00, Dinamo dispută al doilea meci de pregătire din cadrul cantonamentului din Slovenia. ”Câinii” au obținut victoria în primul meci pe Slaven Belupo din Croația, cu 1-0, golul fiind marcat de Ricardo Grigore. La prima vedere pare că întâlnim un adversar de un nivel superior.

După meciul cu Slaven Belupo, la Dinamo au venit 3 jucători noi în pregătire, este vorba despre atacanții Hakim Abdullah și Gregorio Goncalo, dar și despre portarul Adnan Golubovic. Va fi interesant de văzut dacă vreunul dintre ei va juca astăzi. Totodată, Quentin Bena a început antrenamentele alături de echipă, fundașul central francez a fost menajat în partida cu croații.

Adversara este Zalaegerszeg, echipa din prima liga a Ungariei, clasată anul trecut pe locul 9, în luptă pentru evitarea retrogradării, dar care a câștigat totuși Cupa Ungariei și astfel va reprezenta țara vecină în Conference League. Cel mai bine cotat jucător este fundașul central Attila Mocsi (700K) pe site-ul transfermarkt. Atacantul Iduvio Ikoba, cu dublă cetățenie, americană-nigeriană, a marcat 11 goluri în campionatul trecut.

AVEM PRIMUL 11 TRIMIS DE OVIDIU BURCĂ:

DINAMO: A. Golubovic – Moura, Giafer, R. Patriche, R. Grigore, C. Amzar – G. Larrucea, D. Iglesias, A .Irimia – A. Bani, L. Ghezali;

Rezerve: Dujmovic,Oncescu,I.Rosu, Goncalo,Tira, D.Irimia, Cretu, Borcea, Ionescu, Hakim, N.Rosu, Buleica, Pop, Florescu.

MECIUL AMICAL NU VA FI TELEVIZAT SAU TRANSMIS LIVE!

Lotul deplasat de Ovidiu Burcă în cantonamentul din Slovenia

În cantonamentul de la Zrece Terme, alb-roșii vor disputa trei meciuri amicale după cum urmează: NK Aluminji (Slovenia, 28 iunie), Zalaegerszegi Te (Ungaria, 2 iulie) și Dinamo Kiev (Ucraina, 5 iulie). Printre jucătorii care au făcut deplasarea se numără Gabriel Moura, Gorka Larrucea, Ahmed Bani, dar și Geani Crețu, respectiv Ricardo Grigore.

Primul a revenit după ce i-a expirat împrumutul la FC Argeș, retrogradată în eșalonul secund, în vreme ce fundașul central a evoluat pentru FCU Craiova. Acesta din urmă a aflat cu uimire, de altfel, că trebuie să joace din nou în Ștefan cel Mare. Lotul complet deplasat de Burcă în cantonamentul din Slovenia:

Portari: Denis Oncescu, Filip Dujmovic;

Fundași: Quentin Bena, Gabriel Moura, Alin Buleică, David Irimia, Geani Crețu, Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Ricardo Grigore, Costin Amzar;

Mijlocași: Iulian Roșu, Dani Iglesias, Gorka Larrucea, Andrei Florescu, Valentin Borcea, Ionescu Cristian, Alex Irimia, Neluț Roșu, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu;

Atacanți: Cătălin Țîră, Alexandru Pop, Lamine Ghezali.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Slaven Belupo (locul 8 în Croația) 1 – 0;

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei);

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

Ahmed Bani a vorbit despre plecarea lui Dinamo în cantonament în Slovenia, precum și amicalul contra lui Dinamo Kiev.

”Ne bucurăm că ieșim și noi din țară, cred că e frumos acolo. Vom juca amical cu Dinamo Kiev, o echipă foarte bună. Noi o să încercăm să ne pregătim cât mai bine și cam atât”, a încheiat Ahmed Bani.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Dinamo, venituri mai mari în Superliga. Anunțul făcut de LPF

Handbal I Dinamo transferă de la Barcelona: ”Abia aștept să joc”

Goncalo Gregorio: ”E o mare plăcere”

2 gânduri despre &8222;Amical I Dinamo – Zalaegerszeg. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns