Dinamo cedează în al doilea amical al verii

În al doilea meci de pregătire din cantonamentul din Slovenia, Dinamo a fost învinsă de Zalaegerszeg (locul 9 în prima divizie sezonul trecut), scor 0-1.

melimeloparis.ro

”Câinii” au fost salvați de intervențiile impresionante ale lui Adnan Golubovic, portarul sloven aflat la prima apariție, care nu a mai avut ce face la șutul din minutul 85 al lui Milovanovic.

Ovidiu Burcă a continuat să dea credit sistemului care a făcut furori la baraj, 5-3-2, care devine 3-5-2 pe faza ofensivă. În prima parte, “aripile” Amzăr și Moura au oferit surplus de energie pentru faza ofensivă, defensiv “câinii” au știut să-și păzească echipa.

Au debutat portarul Golubovic și atacantul Abdallah la dinamoviști, ”șeptarul” Goncalo doar s-a pregătit pe margine.

Golubovic a fost integralist la prima sa prezență în tricoul “câinilor”. Dacă în prima repriză, a avut doar două faze mai importante, pe una rezolvând-o foarte bine, la alta având și șansă, în partea secundă slovenul s-a afirmat. I s-a suplimentat rata ”paradelor”.

A scos extraodinar de sub transversală, o minge deviată, apoi a atins balonul cât să-l devieze un pic și să nu iasă un tonto-gol la o reluare a lui Buleică. Pe final de meci, a intervenit magistral, unu la unu, pe poziție centrală, cu un adversar! N-a mai avut ce face la șutul precis al lui Milovanovic.

Abdallah a arătat că are potențial. Puștiul unui român venit să vadă meciul l-a botezat ”Lukaku”. Are un fizic impresionant, o capacitate mare de efort, o forță a naturii, care încearcă să se implice în joc, dar puține baloane au ajuns la el.

Și a avut și un adversar redutabil, un asistent local, care a fluierat două ofsaid-uri ce i-au enervat pe roș-albi. A avut o reluare de fotbalist din lateral stânga, după o fază personală.

Echipa de start a lui Dinamo: Golubovic – De Moura, Giafer, Patriche, R. Grigore, Amzăr – Larrucea, Iglesias, A. Irimia – Bani, Ghezali;

Rezerve: Dujmovic, Oncescu – I. Roșu, Goncalo, Țîră, D. Irimia, Crețu, V. Borcea, Ionescu, Abdallah, N. Roșu, Buleică, Al. Pop, A. Florescu.

Acesta a fost al doilea test al verii, pentru Dinamo. În primul au trecut de Slaven Belupo, scor 1-0.

Pentru Dinamo București urmează meciul de gală cu Dinamo Kiev. Partida amicală cu formația antrenată de Mircea Lucescu, estre programată să se dispute în data de 5 iulie, pe stadionul ”Jacques Lemans” din Sankt Veit an der Glan (Austria). Vom reveni cu ora disputări ultimului meci de pregătire.

Lotul deplasat de Ovidiu Burcă în cantonamentul din Slovenia

În cantonamentul de la Zrece Terme, alb-roșii vor disputa trei meciuri amicale după cum urmează: NK Aluminji (Slovenia, 28 iunie), Zalaegerszegi Te (Ungaria, 2 iulie) și Dinamo Kiev (Ucraina, 5 iulie). Printre jucătorii care au făcut deplasarea se numără Gabriel Moura, Gorka Larrucea, Ahmed Bani, dar și Geani Crețu, respectiv Ricardo Grigore.

Primul a revenit după ce i-a expirat împrumutul la FC Argeș, retrogradată în eșalonul secund, în vreme ce fundașul central a evoluat pentru FCU Craiova. Acesta din urmă a aflat cu uimire, de altfel, că trebuie să joace din nou în Ștefan cel Mare. Lotul complet deplasat de Burcă în cantonamentul din Slovenia:

Portari: Denis Oncescu, Filip Dujmovic, Adnan Golubovic;

Fundași: Quentin Bena, Gabriel Moura, Alin Buleică, David Irimia, Geani Crețu, Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Ricardo Grigore, Costin Amzar;

Mijlocași: Iulian Roșu, Dani Iglesias, Gorka Larrucea, Andrei Florescu, Valentin Borcea, Ionescu Cristian, Alex Irimia, Neluț Roșu, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu;

Atacanți: Cătălin Țîră, Alexandru Pop, Lamine Ghezali, Goncalo Gregorio, Hakim Abdallah.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Slaven Belupo (locul 8 în Croația) 1 – 0;

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei) 0 – 1;

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

Ahmed Bani a vorbit despre plecarea lui Dinamo în cantonament în Slovenia, precum și amicalul contra lui Dinamo Kiev.

”Ne bucurăm că ieșim și noi din țară, cred că e frumos acolo. Vom juca amical cu Dinamo Kiev, o echipă foarte bună. Noi o să încercăm să ne pregătim cât mai bine și cam atât”, a încheiat Ahmed Bani.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Conducerea lui Dinamo a intrat în cantonament

Adnan Golubovic, îl cere pe Miha Mevlja în ”haită”

Amical I Dinamo – Zalaegerszeg. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Un gând despre &8222;Dinamo cedează în al doilea amical al verii&8221;

Lasă un răspuns