Video I Concluziile lui Ovidiu Burcă, după amicalul cu Zalaegerszeg

Dinamo a pierdut partida amicală cu Zalaeferszeg, scor 0-1, paridă disputată duminică seară în cadrul cantonamentului din Slovenia.

După confruntarea cu gruparea din Ungaria, Ovidiu Burcă a vorbit despre acest meci, dar și despre stadiul la care se află echipa cu câteva zile înaintea debutului Superligii României.

Deși Dinamo a pierdut ultimul amical cu 0-1, după un gol venit pe final, Ovidiu Burcă le dă motive fanilor să fie optimiști înaintea primului meci din Superliga, cu Universitatea Craiova. Mai mult, Burcă este încântat de mutările făcute de Dinamo și anunță și alte transferuri în Ștefan cel Mare.

Până la debutul în noul sezon din Liga 1, Dinamo mai are de disputat cel deal treilea meci de verificare din cadrul cantonamentului de vară. Partida va fi una de gală, în compania formației antrenate de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

“Cred că a fost un meci cu o intensitate mult peste nivelul Ligii 1. Am întâlnit o echipă extrem de fizică, gândiți-vă că anul trecut a câștigat Cupa Ungariei, cu un antrenor foarte bun, adept al unui fotbal modern. Cred că ne-am descurcat bine în majoritatea timpului.

La momentul acesta, nu suntem la capacitate maximă. Integrăm și jucătorii nou-veniți și va trebui ca, până la primul meci, să reușim acest lucru, să-i facem să înțeleagă ce vrem de la ei, să-i pregătim din toate punctele de vedere foarte bine. Să vedem la cine vom apela în primul meci. Una peste alta, cred că a fost un test foarte bun.

Întotdeauna se poate mai bine, dar avem un nucleu de jucători care sunt foarte bine pregătiți. Lucrăm cu ei de un an de zile, încercăm să-i integrăm și pe cei care au venit pe parcurs. Suntem mult mai bine față de cum eram în vara anului trecut. Avem un nucleu de bază, avem niște lucruri foarte clare, o filosofie de joc și cred că, ușor, ușor, echipa va arăta din ce în ce mai bine.

Mai așteptăm să vină niște jucători în zilele următoare, dar prefer să vorbesc atunci când lucrurile vor fi clare

Am câștigat o mentalitate care se pierduse în ultimii ani. Avem un ambient extraordinar de bun, avem o etică a muncii foarte bună, avem mentalitate de învingători. Am spus mereu, poate n-o să câștigăm toate meciurile, dar urîm să pierdem!

Avem un ambient de performanță, niște reguli clare în jurul cărora conviețuim. Sunt niște lucruri pe care eu le-am promis atunci când am venit la echipă”, a declarat tehnicianul lui Dinamo.

Ovidiu Burcă este deja cu gândul la amicalul cu Dinamo Kiev: ”Avem doar trei zile să-l pregătim!”

Tehnicianul lui Dinamo este deja cu gândul la amicalul de cinci stele cu Dinamo Kiev, formație antrenată de Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev ar urma să vină în România în luna septembrie, pentru un amical de gală cu Corvinul Hunedoara.

”Mai așteptăm să vină niște jucători în zilele următoare, dar prefer să vorbesc atunci când lucrurile vor fi clare. Cu Dinamo Kiev va fi un meci contra unei echipe foarte bune, avem doar trei zile la dispoziție pentru a-l pregăti. Sperăm să refacem echipa, trebuie să ajungem la o prospețime foarte bună”, a precizat Burcă.

Video I Concluziile lui Ovidiu Burca dupa meciul cu Zalaegerszeg

Meciul de gală cu Dinamo Kiev estre programată să se dispute în data de 5 iulie, pe stadionul ”Jacques Lemans” din Sankt Veit an der Glan (Austria). Vom reveni cu ora disputări ultimului meci de pregătire.

Lotul deplasat de Ovidiu Burcă în cantonamentul din Slovenia

În cantonamentul de la Zrece Terme, alb-roșii vor disputa trei meciuri amicale după cum urmează: NK Aluminji (Slovenia, 28 iunie), Zalaegerszegi Te (Ungaria, 2 iulie) și Dinamo Kiev (Ucraina, 5 iulie). Printre jucătorii care au făcut deplasarea se numără Gabriel Moura, Gorka Larrucea, Ahmed Bani, dar și Geani Crețu, respectiv Ricardo Grigore.

Primul a revenit după ce i-a expirat împrumutul la FC Argeș, retrogradată în eșalonul secund, în vreme ce fundașul central a evoluat pentru FCU Craiova. Acesta din urmă a aflat cu uimire, de altfel, că trebuie să joace din nou în Ștefan cel Mare. Lotul complet deplasat de Burcă în cantonamentul din Slovenia:

Portari: Denis Oncescu, Filip Dujmovic, Adnan Golubovic;

Fundași: Quentin Bena, Gabriel Moura, Alin Buleică, David Irimia, Geani Crețu, Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Ricardo Grigore, Costin Amzar;

Mijlocași: Iulian Roșu, Dani Iglesias, Gorka Larrucea, Andrei Florescu, Valentin Borcea, Ionescu Cristian, Alex Irimia, Neluț Roșu, Ahmed Bani, Antonio Bordușanu;

Atacanți: Cătălin Țîră, Alexandru Pop, Lamine Ghezali, Goncalo Gregorio, Hakim Abdallah.

Amicalele lui Dinamo din Slovenia:

28 iunie

DINAMO – Slaven Belupo (locul 8 în Croația) 1 – 0;

2 iulie

DINAMO – Zalaegerszegi Te (locul 9 din prima ligă a Ungariei) 0 – 1;

5 iulie

DINAMO – Dinamo Kiev (locul 4 din prima ligă a Ucrainei).

Ahmed Bani a vorbit despre plecarea lui Dinamo în cantonament în Slovenia, precum și amicalul contra lui Dinamo Kiev.

”Ne bucurăm că ieșim și noi din țară, cred că e frumos acolo. Vom juca amical cu Dinamo Kiev, o echipă foarte bună. Noi o să încercăm să ne pregătim cât mai bine și cam atât”, a încheiat Ahmed Bani.

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Dinamo cedează în al doilea amical al verii

Conducerea lui Dinamo a intrat în cantonament

Adnan Golubovic, îl cere pe Miha Mevlja în ”haită”

Un gând despre &8222;Video I Concluziile lui Ovidiu Burcă, după amicalul cu Zalaegerszeg&8221;

Lasă un răspuns