Dinamo a ajuns la 5 transferuri vara aceasta!

Dinamo a reușit să mai rezolve două transferuri în perioada de mercato a verii.

Revenită în primul eșalon, echipa noastră nu mai vrea să trăiască din nou experiența retrogradării, astfel că este așteptată să își îmbunătățească lotul considerabil. După transferurile lui Hakim Abdallah, Adnan Golubovic și Goncalo Gregorio, Dinamo a mai bătut palma cu doi jucători.

Este vorba de fundașul dreapta Cristian Costin (25 de ani) și de mijlocașul Dennis Politic (23 de ani). Cei doi au a ajuns astăzi în cantonamentul ”câinilor” din Slovenia.

Motivul pentru care atacantul și fundașul de bandă dreapta nu au semnat încă, deși sunt liberi de contract, este că Dinamo încă are interdicție la transferuri.

Zilele următoare, după ce aceasta va fi ridicată, Politic și Costin vor pune pixul pe foaie. Astfel, Dinamo poate spune că a rezolvat deja cinci transferuri în această vară.

Politic, 24 de meciuri în ultimul sezon din League One

Dennis Politic nu a reușit să se impună la academia lui Manchester United, iar în 2018 a fost cedat la Bolton, formație de care a aparținut până în vara anului 2022. A evoluat împrumut în ligile inferioare din Anglia, pentru Salford și Port Vale, iar anul trecut a semnat cu Cremonese.

Italienii au plătit 30.000 de euro în schimbul său, însă l-au cedat rapid, împrumut, la Port Vale, acolo unde a evoluat în ultima stagiune.

Port Vale a fost în League One, a treia ligă din Anglia, iar acolo Politic a jucat în 24 de meciuri și a înscris de două ori.

Românul a devenit liber de contract după ce Cremonese a retrogradat în Serie B.

Costin, peste 120 de meciuri în Liga 1

Cristian Costin a fost crescut la UTA Arad și a ajuns la FC Voluntari în 2019.

De atunci și până în vara acestui an, acesta a strâns 127 de prezența trupa ilfoveană.

CITESTE SI:

Noi detalii despre aprobarea noului plan de reorganizare al lui Dinamo

Revoluție în fotbal! FIFA schimbă regula ofsaidului

Ovidiu Burcă, despre startului de foc a lui Dinamo în noul sezon din Liga 1. Unde vrea să se joace FCSB – Dinamo

Un gând despre &8222;Dinamo a ajuns la 5 transferuri vara aceasta!&8221;

Lasă un răspuns