Noi detalii despre aprobarea noului plan de reorganizare al lui Dinamo

Aprobarea noului plan de reorganizare de la Dinamo a fost amânată pentru a treia oară de către instanță, după ce Nicolae Badea (74 de ani) și Diego Fabbrini (32 de ani) s-au opus.

Daniel Şendre, fost membru în departamentul de comunicare al DDB, a dat detalii despre ultima amânare a planului de organizare a lui Dinamo.

Şendre susţine că planul de organizare al lui Dinamo nu a fost aprobat până acum pentru că Nicolae Badea şi Diego Fabbrini au depus contestaţii. Fostul purtător de cuvânt al programului ”Doar Dinamo București” a explicat și ce se va întâmpla după ce acesta va intra în vigoare.

”Despre insolvență, contestațiile sunt din partea domnului Badea și din partea lui Fabbrini. Acestea sunt amânările. În rest, toți creditorii au fost de acord. Contestațiile sunt mai mult de legea în sine. La amânare, contribuie unul dintre acționari.

Nu înțeleg de ce doamna judecător nu îl cheamă pe domnul Badea să îl întrebe de ce ține pe loc asta. Suporterii au renunțat la ceea ce prevedea al doilea plan. Acționarii care nu își făceau treaba urmau să fie îndepărtați ostil.

Suporterii au renunțat, și-au deschis brațele larg către noii acționari, la fel și Răzvan Zăvăleanu. Oamenii ăștia, în urma acestui plan, vor primi un club cu doar două milioane de euro, în loc de opt milioane, cu un lot de jucători, cu brand, cu o istorie uriașă și cu baza de la Săftica, în valoare de 3-4 milioane.

Se va aproba al treilea plan. Pe 13, este un nou termen. Dacă nu se aprobă acum, se aproba în toamnă. Se va aproba, pentru că nu sunt probleme legale”, a spus Daniel Șendre la emisiune Liga DigiSport.

Noul plan de reorganizare de la Dinamo, propus de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, a fost aprobat pe 7 aprilie de către Adunarea Creditorilor.

Răzvan Zăvăleanu, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou: ”Parcă se vrea amânarea permanentă”

Răzvan Zăvăleanu a reacţionat, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis pe 19 iunie să amâne din nou aprobarea planului de reorganizare, iar reacţia lui Zăvăleanu nu a întârziat să apară.

Decizia de a amâna aprobarea planului de reorganizare a fost luată după ce echipa Dinamo din liga a patra şi avocatul lui Diego Fabbrini au invocat excepţia de neconstituţionalitate.

”Parcă se vrea amânarea permanentă. Acum, avocata lui Fabbrini a cerut să se sesizeze Curtea Constituțională. S-a dat termen până vineri. E ilogic.

O modificare de plan este doar un bonus pentru acționari. E foarte adevărat că e vorba de câteva milioane de euro. Totuși, e vorba de un bonus. Nu ar avea de că să fie respins. Dar și în perspectiva cea mai neagră în care va fi respins definitiv, acționarii trebuie să respecte planul existent.

Eu m-aș fi așteptat ca toți cei care gravitează în jurul lui Dinamo să aibă același obiectiv. Să salvăm echipa și toți să tragă la aceeași căruță”, a declarat Răzvan Zăvăleanu

CITESTE SI:

Revoluție în fotbal! FIFA schimbă regula ofsaidului

Ovidiu Burcă, despre startului de foc a lui Dinamo în noul sezon din Liga 1. Unde vrea să se joace FCSB – Dinamo

Video I Concluziile lui Ovidiu Burcă, după amicalul cu Zalaegerszeg

Un gând despre &8222;Noi detalii despre aprobarea noului plan de reorganizare al lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns