Cornel Dinu pune presiune pe acționarii lui Dinamo

Dinamo se reorganizează în această perioadă, după ce a fost preluată de Red & White – companie care vrea să atragă un număr cât mai mare de investitori, inclusiv din rândurile suporterilor.

Cu toate astea, strategia noilor patroni de la Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, a fost criticată de legendarul din Ștefan cel Mare, Cornel Dinu.

”Procurorul” este de părere că Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, nu au ales strategia corectă pentru dezvoltarea clubului.

”Nu știu ce se petrece la Dinamo. S-au instalat conducători și merg pe niște strategii de romgleză care pleacă de la un principiu periculos și greșit. Ei spun «Voi veniți, cotizați, și noi administrăm». Cine sunteți voi?

În 1968 erau antrenori la naționala de tineret Bazil Marian și Valentin Stănescu. Pierduseră un meci și, cum era obiceiul, trebuia să îți faci autocritica. Au fost chemați la conducerea sportului românesc și niște activiști care nu aveau vreo legătură cu sportul au început să îi certe. Toată figura a durat vreo 20 de minute, până când s-a enervat Bazil Marian: «Băi, dar cine sunteți voi? Ați dat cu piciorul în minge, aveți vreo legătură cu fotbalul?».

Cam aceasta este și situația cu actuala conducere de la Dinamo. Maniera asta de a încerca să găsești investitori este riscantă. Dați-mi voie să am rezerve foarte mari și să nu fiu de acord cu această stratagemă”, a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Exclusiv Dinamo”, de la ProSport.

CITESTE SI:

Zăvăleanu, noi detalii despre situația lui Dinamo. Ce spune despre noii jucători transferați, situația acțiunilor și a lui Vlad Iacob

Răzvan Zăvăleanu, trage semnalul de alarmă la Dinamo

Andrei Nicolescu și-a cumpărat abonament: ”Fără gratuități!” Câte abonamente mai sunt disponibile

Un gând despre &8222;Cornel Dinu pune presiune pe acționarii lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns