Ovidiu Burcă: ”Putem să facem istorie pentru Dinamo”

Acționarii dinamoviști Andrei Nicolescu, Eugen Voicu și Dan Gătăianțu, alături de antrenorul Ovidiu Burcă, au participat la o discuție cu suporterii dinamoviști care au cumpărat acțiuni prin SeedBlink, alături de reprezentantul platformei, Mircea Ghiță.

În cadrul discuției online, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a transmis un mesaj de susținere față de proiectul inițiat de conducerea lui Dinamo.

”Procesul la care am aderat și în care credem cu toții va reprezenta un punct de cotitură în România. Odată cu aderarea la noi mentalități vor apărea inevitabil și rezultatele transformate în performanță sportivă. Încercăm să facem lucrurile diferit. Avem un an de zile care ne-a arătat atât de multe lucruri.

Dacă am fi fost focusați pe rezultate, după începutul de sezon, orice club din România ar fi schimbat și antrenorul, și administratorul special și președinți, ar fi căzut toată construcția. Faptul că noi nu urmărim doar rezultatul sportiv ne-a făcut să rămânem rezilienți. Asta e marea schimbare pe care o putem aduce în fotbalul românesc.

Împreună cu acești oameni putem să facem istorie pentru Dinamo. Eu simt și sunt alături de ei, îi sprijin, au idei foarte bune, au viziune, ceea ce a lipsit foarte mulți ani acestui club. Reconstrucția se face în jurul suporterilor, cu un plan bine pus la punct, pe termen mediu-lung.

Eu am încredere, de când au venit acești oameni lângă noi ne-au oferit liniștea de care aveam nevoie, financiară, dar mai ales liniștea pe care niște acționari o dau echipei tehnice. E un moment de cotitură pe care relația acționar-staff tehnic o dă fotbalului românesc.

Mulți spun că trebuie să existe cineva care să dea banii și care să comande. Ei au venit alături de noi într-un moment în care puțină lume ar fi făcut-o și ne-au sprijinit total. Nu ne-au impus nimic, nu s-au implicat în deciziile sportive ale proiectului”, a transmis Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Decizie majoră luată de acționarii lui Dinamo pentru ridicarea interdicției la transferuri

Andrei Nicolescu, detalii despre relația cu Vlad Iacob

Rezoluția lui Kyros Vassaras pentru următorul sezon din Superliga: ”Le-am transmis un mesaj clar arbitrilor”

Un gând despre &8222;Ovidiu Burcă: ”Putem să facem istorie pentru Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns