Iulian Roșu, nerăbdător de startul noului sezon

Iulian Roșu (28 de ani) este unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din lotul lui Dinamo.

Mijlocașul ofensiv susține că este nerăbdător să joace în meciul cu Universitatea Craiova și a avut un mesaj războinic înainte duelului din prima etapă a Superligii. Totodată, spune că dinamoviștii au obiective mărețe în noul sezon de Superliga, chiar dacă abia au promovat.

Partida Dinamo – Universitatea Craiova, care contează pentru prima etapă din noul sezon de Superliga, va avea loc luni, 17 iulie, de la ora 21:30.

”A fost un cantonament plăcut, bun ca și intensitate. Cred că ne-am atins scopurile din toate punctele de vedere. Per total, a fost un stagiu bun de pregătire. Știam că o să ne aștepte un meci dificil (n.r. cel cu Dinamo Kiev), pentru că este o diferență clară între noi și ei.

În momentul în care intri pe teren, nu prea te mai gândești la astfel de lucruri. Doar că întâmpini adversari cu calitate și lucrul acesta se vede. Poate a fost și o ușoară oboseală acumulată.

A fost un meci bun ca și intensitate (n.r. cel cu Zalaegerszeg). Aveau niște trasee bine stabilite de posesie. Au venit în presiune și sus pe fundașii noștri. Din păcate, am pierdtu. Dar nu sunt atât de importante victoriile în amicale.

Per total, cred că a fost un test bun. Încercăm și noi să ținem pasul, pentru că maghiarii ne-au cam luat fața din multe puncte de vedere, ca și fotbal”, a declarat Iulian Roșu în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”, de la Playsport.

”De când au venit noii conducători, lucrurile s-au schimbat în bine. Au spus și ei că nu se pot face peste noapte. Dar, ușor, ușor, cred că ați observat toți că se transformă un stadiu de normalitate. Așteptăm cu drag primul meci cu Craiova, pentru că Dinamo este din nou acolo unde îi este locul.

Să nu creadă nimeni că ne culcăm pe o ureche, doar pentru că am intrat în prima Ligă și o să fim doar pe teren. Ne propunem lucruri importante, nu suntem relaxați absolut deloc.

Suporterii pun o mare presiune pe adversar. Noi, practic, jucăm cu 12 în teren”, a mai spus Iulian Roșu.

CITESTE SI:

Lamine Ghezali, pregătit de startul campionatului: ”Ești Dinamo, trebuie să fii gata să joci cu oricine!”

Ovidiu Burcă anunță noi transferuri la Dinamo

Marius Tomozei și viața de ”pucist” în Ștefan cel Mare: ”Noi am decis în vestiar”

Un gând despre &8222;Iulian Roșu, nerăbdător de startul noului sezon&8221;

Lasă un răspuns