Sergiu Hanca a dezvăluit de ce a ales-o pe Petrolul și nu pe Dinamo

Sergiu Hanca s-a despărțit în această vară de Universitatea Craiova, după un sezon complicat în Bănie. Chiar dacă mulți ar fi crezut că acesta va alege să se transfere la Dinamo, fosta lui echipă, Hanca a luat o decizie neașteptată și a semnat cu Petrolul.

După un sezon cu puține reușite la Universitatea Craiova, echipă de la care s-a transferat din Polonia în vara anului trecut, Sergiu Hanca a decis să continue în Superligă și în viitoarea ediție de campionat.

Mijlocașul a jucat puțin la Craiova și a intrat în conflict cu fostul antrenor al oltenilor, Mirel Rădoi, ca mai apoi să intre în litigiu cu echipa, cerând despăgubiri uriașe.

Hanca a pierdut procesul la TAS, iar în această vară a plecat de la Craiova. Cum Dinamo, fosta lui echipă, a promovat în Liga 1, după un sezon de pauză, multă lume ar fi crezut că Hanca va reveni în această perioadă în Ștefan cel Mare.

Chiar și așa, acesta nu a luat drumul Bucureștiului, ajungând la o înțelegere cu cei de la Petrolul Ploiești, care l-au prezentat la echipă în urmă cu o zi.

Acum, Sergiu Hanca a vorbit despre alegerea sa, dar și despre motivele pentru care nu a mers la Dinamo în această vară.

”Discuții au fost de mult, a fost echipa care m-a dorit cel mai mult. Am spus da unui proiect de viitor, știu ce se vrea aici, au fost probleme, dar totul trebuie să meargă în sus.

(n.r. Au fost discuții cu Dinamo?) Prin diferiți intermediari. Personal, nu m-a sunat nimeni de acolo să mă întrebe ceva.

Am avut foarte multe lecții de învățat (n.r. la Universitatea Craiova), chiar multe, cred că acea experiență m-a întărit. Îmi e dor să joc un meci oficial pentru că nu am mai jucat de mult.

Avem un grup frumos, băieți de caracter și cred că vom face lucruri frumoase”, a spus Sergiu Hanca la revenirea în România.

Format la FC Snagov, Sergiu Hanca a mai evoluat în România pentru Bihor Oradea, ASA Tg. Mureş, Dinamo şi Universitatea Craiova. De asemenea, el a bifat şi o experienţă în afara graniţelor, la Cracovia, în Polonia, unde a fost legitimat în intervalul ianuarie 2019 – iulie 2022.

500 de mii de euro este cota de piață a lui Sergiu Hanca, potrivit transfermarkt.com.

CITESTE SI:

Un an cu VAR în România. Concluziile trase de FRF

Iulian Roșu, nerăbdător de startul noului sezon

Lamine Ghezali, pregătit de startul campionatului: ”Ești Dinamo, trebuie să fii gata să joci cu oricine!”

Un gând despre &8222;Sergiu Hanca a dezvăluit de ce a ales-o pe Petrolul și nu pe Dinamo&8221;

Lasă un răspuns