Dinamo nu duce lipsă de sponsor principal. Concurență între două brand-uri importante

Dinamo pare un nume foarte atractiv pentru sponsori și nu duce lipsă de posibile contracte pentru sponsor principal.

În acest moment, ”câinii” au pe masă două oferte foarte bune de sponsorizare. După ce se părea că conducerea clubului nostru va bate palma cu firma de betting, Betano, o ofertă de ultim moment, la fel de bună din punct de vedere financiar, a ajuns pe biroul acționarilor din Ștefan cel Mare.

Este vorba de un competitor proaspăt intrat pe piața jocurilor de noroc din România, Win2, care își desfășoară activitatea, precum Betano, exclusiv în online.

Conform lui Andrei Nicolescu, într-un interviu oferit Radio Dinamo, conducerea ar fi trebuit să semneze înțelegerea cu noul sponsor principal până vineri, 7 iulie.

”Contractul este în negociere, este transmis, eu sper ca până pe 7 iulie să putem să semnăm împreună cu sponsorul principal, să facem un eveniment, o comunicare oficială, lucrurile arată bine și suntem pe ultima sută de metri”, a transmis acționarul Red&White.

Conform informațiilor de ultimă oră, Betano era in pole-position si parea doar o formalitate, doar ca intre timp a mai aparut un nume care forteaza venirea la Dinamo. Conform Prosport, este vorba de Win2, un nume recent licențiat în România, cu rădăcini în Bulgaria și operațiuni în Republica Moldova. Win2 a lansat, recent, site-ul în țara noastră și dorește ca, prin parteneriatul cu Dinamo, să intre puternic în piață.

Conform sursei citate, noua ofertă se bate din punct de vedere financiar cu cea a celor de la Betano și se pare că șefii analizează toate posibilitățile prin care Dinamo poate câștiga mai bine raportat la întreg pachetul propus de bulgari.

CITESTE SI:

Veste de ultim moment la Dinamo. A venit răspunsul de la FIFA

Lista plecărilor din Ștefan cel Mare se mărește. Alți doi fotbaliști se pot despărți de Dinamo

OFICIAL | Dinamo s-a despărțit de Alin Buleică. Mesajul clubului

Un gând despre &8222;Dinamo nu duce lipsă de sponsor principal. Concurență între două brand-uri importante&8221;

Lasă un răspuns