Lamine Ghezali, după un sezon petrecut în Dinamo: ”Mă simt bine”. Ce spune despre viitorul său în Ștefan cel Mare

Lamine Ghezali (23 de ani), a fost unul dintre artizanii care au ajutat-o pe Dinamo să revină în Superliga României, după doar un sezon petrecut în divizia secundă.

La barajul de promovare/menținere împotriva lui FC Argeș (6-1 / 8-5), winger-ul francez a marcat de două ori în tur și o dată în retur, în plus a oferit și două pase decisive.

După ce a petrecut mai bine de 11 luni la Dinamo, Lamine Ghezali a constatat faptul că se simte bine la București și că vrea să dea tot ce poate pentru a-i ajuta pe „câinii roșii” să producă rezultate bune și în primul eșalon al României.

De asemenea, atacantul în vârstă de 23 de ani, a remarcat faptul că pregătirea în cantonamentul din Slovenia a fost precoce și crede că Dinamo poate face un sezon bun, după un an obositor, în care s-au întâmplat multe.

Dinamo se pregătește debutul în Liga 1, iar francezul-minune a dezvăluit că echipa este gata de duelul contra Universității Craiova.

”A fost o experienţă bună pentru noi (n.r. cantonamentul din Slovenia). Complexul a fost foarte bun. Am avut totul la dispoziţie. Terenul a fost bun. Pentru mine, au fost zece zile foarte bune. Cred că a fost o experienţă bună pentru noi. Am văzut care este următorul nivel, pentru noi, deoarece, acum, suntem în prima ligă. Am jucat cu o echipă care evoluează în primul eşalon din campionatul ei, dar şi în cupele europene”.

Ştim ce trebuie să facem pentru a fi mai buni. Trebuie să muncim şi să dăm 100% în meciul de săptămâna viitoare. Indiferent pe ce post joc, încerc să dau tot ce am mai bun.

Pentru mine, este important să fiu polivalent. Mă simt bine în Bucureşti, am început să înţeleg limba (n.r. română). Este important să câştigăm meciul (n.r. cu Universitatea Craiova), dar, totodată, este important să jucăm un fotbal bun şi să le oferim fericire fanilor. Cred că avem o echipă bună. Cred că putem face un sezon foarte bun”, a spus Lamine Ghezali la PlaySport.

CITESTE SI:

Dorin Iacob continuă atacurile la adresa acționarilor lui Dinamo

Oficial I Dinamo are un nou director la academia de copii și juniori

Dinamo a început să plătească din datorii

Un gând despre &8222;Lamine Ghezali, după un sezon petrecut în Dinamo: ”Mă simt bine”. Ce spune despre viitorul său în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns