Ultimele detalii! Dinamo va avea un nou sponsor principal

Dinamo se pregătește de startul sezonului 2023/2024 din Superliga. Partida de debut va fi în compania formației Universitatea Craiova, luni 17 iulie, la ora 21:30.

melimeloparis.ro

Momentan nu se știe sigur dacă duelul din prima etapă a noului sezon se va disputa pe stadionul ”Arcul de Triumf” sau în afara capitalei.

Cert este că Dinamo este în așteptarea unei decizii privind stadionul pe care se va disputa întâlnirea cu Universitatea Craiova din prima etapă a SuperLigii.

Directorul arenei Arcul de Triumf, Radu Neagu, va da joi, 13 iulie, un răspuns final în privința posibilității de a se monta sistemul VAR până la momentul jocului.

În cazul în care acest lucru nu va fi posibil, cel mai probabil ”câinii” se vor orienta către stadionul din Târgoviște.

Important este că șefii lui Dinamo încearcă să rezolve cu sistemul VAR la „Arcul de Triumf”, pentru a putea evolua acolo. Mai mult, Andrei Nicolescu a vorbit și despre posibilitatea ca Dinamo să aibă sponsor principal pe tricou la acest meci. Negocierile cu o casă de pariuri sunt finalizate, a rămas ca administratorul judiciar RTZ – firma lui Răzvan Zăvăleanu – să-și dea OK-ul pentru contract.

”Noi ne dorim să jucăm în noile echipamente, cu sponsorul principal pe tricou la meciul cu Craiova. De-asta am și încercat să semnăm cât mai repede. E o analiză complexă pe care trebuie să o facă administratorul judiciar, eu sper să ia o decizie cât mai repede.

Dacă lucrurile vor intra în ritmul normal, probabil se va și semna foarte repede. Evident, pentru sponsorul principal, 100% va fi pe tricouri la începutul sezonului.

Despre locul de disputare a meciului cu Craiova, stiu că s-a devansat reanalizarea soluțiilor tehnice de la „Arcul de Triumf” și se va face miercuri, între timp facem toate demersurile, prin toate posibilitățile și cunoștințele noastre, ca micile chestiuni care țin de organizarea stadionului pentru sistem să fie rezolvate”, a spus Nicolescu pentru Radio Dinamo.

Două variante pentru “câini”: stadionul din Târgovişte sau “Ilie Oană” din Ploieşti!

Prima este ca meciul să se joace pe noul stadion din Târgovişte. Arena a costat 15 milioane de euro şi a fost inaugurată de Chindia, chiar la ultimul meci al echipei din SuperLigă. Stadionul ”Eugen Popescu” momentan nu este omologat, dar astăzi o comisie din partea FRF și a LPF se va deplasa la arenă pentru a face ultimele verificări și de a omologa stadionul.

A doua variantă luată în calcul este stadionul din Ploieşti. Petrolul va evolua duminică pe “Ilie Oană” cu Universitatea Cluj, iar “câinii” ar putea găzdui o zi mai târziu meciul cu Universitatea Craiova.

Dinamo nu poate juca nici la Giurgiu! Probleme cu avizele ISU

Dinamo a mai disputat câteva meciuri pe stadionul din Giurgiu în liga secundă. Pentru SuperLiga, stadionul Marin Anastasovici nu este o opţiune în condiţiile în care sunt probleme cu avizele ISU pentru o peluză şi vestiare.

Derby-ul din etapa a doua dintre FCSB şi Dinamo se va disputa ori pe stadionul Steaua, ori în afara Capitalei.

Programul complet al primelor două etape din Liga 1

ETAPA 1

Vineri, 14 iulie

Ora 18:30 Oțelul Galați – UTA Arad
Ora 21:30 FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sâmbătă, 15 iulie

Ora 18:30 FC Hermannstadt – Farul Constanța
Ora 21:30 CFR 1907 Cluj – Politehnica Iași

Duminică, 16 iulie

Ora 18:30 Petrolul Ploiești – Universitatea Cluj
Ora 21:30 FC U Craiova 1948 – FCSB

Luni, 17 iulie

Ora 18:30 FC Voluntari – FC Botoșani
Ora 21:30 DINAMO – Universitatea Craiova

ETAPA 2

Ora 18:30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC U Craiova 1948
Ora 21:30 UTA Arad – CFR 1907 Cluj

Vineri, 21 iulie

Sâmbătă, 22 iulie

Ora 18:30 Farul Constanța – FC Voluntari
Ora 21:30 FCSB – DINAMO

Duminică, 23 iulie

Ora 18:30 Politehnica Iași – FC Hermannstadt
Ora 21:30 Universitatea Cluj – FC Rapid 1923

Luni, 24 iulie

Ora 18:30 FC Botoșani – Petrolul Ploiești
Ora 20:30 Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.

Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

VIP: 1.500 lei;

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Tribuna 2 (Elevi, Studenti și Pensionari): 540 lei;

Peluza PCH: 375 lei;

Peluza SUD: 375 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Dinamo a ridicat interdicția la transferuri dar datoriile cresc: ”Până la sfârșitul lunii august”

Vlad Iacob a dezvăluit strategia acționarilor de al înlocui din funcție

Prima reacție a lui Eugen Voicu după ridicarea interdicției la transferuri

Un gând despre &8222;Ultimele detalii! Dinamo va avea un nou sponsor principal&8221;

Lasă un răspuns