Dinamo a ridicat interdicția la transferuri dar datoriile cresc: ”Până la sfârșitul lunii august”

Luni, 10 iulie, a venit anunțul așteptat cu nerăbdare de întreaga suflare dinamovistă. Dinamo a plătit datoriile către cei cinci foști jucători pentru a putea ridica interdicția la transferuri pe care o are în acest moment.

Dar problemele ”câinilor” nu se opresc aici. În căutare de investitori, Dinamo trebuie să pompeze în următoarele săptămâni o sumă importantă, de aproximativ două milioane de euro, pentru a stinge datorii stringente.

A administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob a anunțat că datorii stringente de aproximativ două milioane de euro, bani care trebuie achitați ”în următoarele câteva săptămâni”.

”Până la sfârșitul lunii august, Dinamo are nevoie de aproximativ două milioane de euro. Mai bine zis nu până atunci, ci în următoarele câteva săptămâni.

Chiar dacă se aprobă noul plan, nu se modifică cu mult această sumă. Plățile semnificative din planul de reorganizare actual, cel aprobat în 2022, sunt programate pentru anul al treilea de insolvență.

Nu vorbim doar despre datorii, ci despre cheltuieli curente, creanțe din timpul procedurii, tranșe din planul de reorganizare. Este o multitudine de sume”, a spus Vlad Iacob, la Fotbal Club.

Așadar, nici un eventual verdict pozitiv la Tribunalul București privind noul plan de reorganizare nu ar scuti clubul alb-roșu de plata acelei sume.

Dosarul privind modificarea planului de reorganizare al societății va fi din nou pe masa Tribunalului București joi, pe 13 iulie. Dinamoviștii își fac mari speranțe că va fi aprobat!

CITESTE SI:

Vlad Iacob a dezvăluit strategia acționarilor de al înlocui din funcție

Prima reacție a lui Eugen Voicu după ridicarea interdicției la transferuri

Ce urmează la Dinamo după ridicarea interdicției la transferuri. ”Noi ne facem treaba așa cum am spus”

2 gânduri despre &8222;Dinamo a ridicat interdicția la transferuri dar datoriile cresc: ”Până la sfârșitul lunii august”&8221;

Lasă un răspuns