Vlad Iacob a dezvăluit strategia acționarilor de al înlocui din funcție

În cursul zilei de luni, 10 iulie, Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri, după ce oficialii clubului au plătit peste jumătate de milion de euro către foștii jucători.

Concret, Dinamo a achitat 570.000 euro, sumă care a rezultat din datoriile către Adam Nemec, Janusz Gol, Ante Puljic, Raul Albentosa și Joseph Akpala, foștii jucători ai echipei, care au cerut despăgubiri clubului.

Întrebat despre situația actuală a clubului, Vlad Iacob a oferit ultimele informații.

Oficialul lui Dinamo a dezvăluit că au fost plătite sumele restante către foștii jucători, iar în momentul de față urmează doar depunerea actelor pentru ca formația alb-roșie să își poată legitima transferurile din această vară.

“Am fost și eu informat, este un lucru normal. Bine că s-a întâmplat asta și sper să primesc toate documentele necesare pentru a reuși să deblochez interdicția cât mai repede.

Sunt doua variante în momentul de față: fie primim dovada plății și așteptăm ca FIFA să ia legătura cu jucătorii, fie fiecare jucător să semneze un acord și să spună ca a primit banii. Asta ar grăbi puțin procedura. Dar să vedem.

Actionarii s-au apucat de asta, iar eu voi face tot ce ține de club pentru a mișca lucrurile. Mai există și alte datorii, în afară de acestea. Mâine voi primi documentele”, a spus Iacob, la Fotbal Club.

Vlad Iacob a rupt tăcerea!

Administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit cum la începutul lunii iulie, noii acționari majoritari ai clubului, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, au încearcă să-l înlăture din funcția de administrator special.

Iacob a oferit detalii de la discuțiile informale purtate cu aceștia. Nicolescu și Voicu i-au oferit funcția de director executiv, una care l-ar lăsa fără putere în club. La schimb, i-au propus un contract cu salariu, având în vedere că Iacob lucrează la Dinamo fără a fi remunerat, de un an.

Vlad Iacob a fost numit administrator special anul trecut și a fost implicat decisiv în negocierile cu Dorin Șerdean, prin care firma Red & White, creată special în acest scop, a preluat acțiunile lui Dinamo.

”Nu m-au informat formal în acest sens, am avut însă o serie de discuții cu ei. Relația este una funcțională, eu continui să-mi fac treaba pentru Dinamo, așa cum am făcut-o un an. Sunt în continuare la club pro bono.

Am primit o ofertă căreia nu i-am dat curs. A venit foarte târziu, abia acum câteva săptămâni. Mi s-a oferit un salariu, doar în contextul în care renunț la poziția de administrator special. A fost cu totul și cu totul altceva față de ce am discutat înainte ca Red&White să ajungă acționar majoritar al clubului și chiar după.

Mi s-a propus cu totul altceva, o funcție de director executiv, să renunț la cea de administrator special, contrar discuțiilor și angajamentelor făcute înainte și după ce Red&White a ajuns acționar.

Nu vreau să intru în detalii. Probabil că i-am deranjat”, a precizat Iacob.

CITESTE SI:

Prima reacție a lui Eugen Voicu după ridicarea interdicției la transferuri

Ce urmează la Dinamo după ridicarea interdicției la transferuri. ”Noi ne facem treaba așa cum am spus”

Handbal I Decizie surpriză luată de Cedric Sorhaindo

2 gânduri despre &8222;Vlad Iacob a dezvăluit strategia acționarilor de al înlocui din funcție&8221;

Lasă un răspuns