Cum ar putea arăta primul 11 al lui Dinamo în prima etapă

Vești bune pentru Dinamo înaintea revenirii în SuperLiga, întâlnirea cu Universitatea Craiova din prima etapă are șanse mari să se joace pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Arena de rugby nu avea montat sistemul VAR și în plus trebuia modificată fereastra unei clădiri pentru a se putea instala arbitrajul video, însă, în cele din urmă, toate problemele au fost rezolvate.

O delegație a LPF, împreună cu televiziunile care au dreptul de difuzare a meciurilor din SuperLiga, vor merge joi, 13 iulie, la stadionul ”Arcul de Triumf” pentru a omologa arena. În principiu, nu vor exista probleme, astfel că sunt șanse foarte mari ca partida Dinamo – Universitatea Craiova de luni, 17 iulie, ora 21:30, să se desfășoare acolo.

”Câinii” revin în Liga 1 după un sezon pe care l-a petrecut în eșalonul secund și antrenorul Ovidiu Burcă (43 de ani) încă mai așteaptă întăriri.

Până în acest moment, Dinamo i-a transferat pe Adnan Golubovic (portar, 27 de ani), Cristian Costin (mijlocaș, 25 de ani), Dennis Politic (mijlocaș, 23 de ani), Hakim Abdallah (atacant, 25 de ani) și Goncalo Gregorio (atacant, 28 de ani). Sunt șanse foarte mari să semneze în curând și Kevin Ciubotaru (fundaș, 19 ani), tânăr care a evoluat ultima oară la Rangers B.

În cantonamentul din Slovenia, Dinamo a jucat trei meciuri amicale: 1-0 vs Slaven Belupo, 0-1 vs Zalaegerszegi și 1-4 vs Dinamo Kiev. “Câinii” mai disputa în această seară un meci de pregătire, contra CS Tunari, nou-promovată din Liga 2 CS Tunari.

Ovidiu Burcă speră ca jucătorii transferați de Dinamo în această vară să facă diferența: “Avem destule schimbări în lot, încă mai căutăm soluții să îmbunătățim lotul. Sperăm ca jucătorii vechi să îi accepte cât mai repede și cei noi să vină cu plusul pe care îl vrem. Avem nevoie de jucători valoroși care să facă față acestei ligi”, a spus Burcă, după cantonament. În primele etape este de așteptat ca antrenorul să se bazeze în mare parte pe jucătorii care au asigurat promovarea echipei în Liga 1.

Pe lângă achizițiile enumerate mai sus, în lot s-au întors Ricardo Grigore (24 de ani) și Geani Crețu (23 de ani), după ce au fost împrumutați la Petrolul și FC Argeș.

Ce prim 11 ar putea alinia Dinamo în noul sezon

Ovidiu Burcă ar putea miza pe următorul prim 11 împotriva oltenilor: Dujmovic – Moura, Giafer, R. Grigore, Bena, Amzăr – Ghezali, N. Roșu, Iglesias, Bani – Abdallah (5-4-1).

Dinamo, înapoi în Liga 1

Un singur sezon au petrecut “Câinii” în anticamera fotbalului românesc. Dinamo s-a întors în prima divizie după ce a învins FC Argeș la baraj. Elevii lui Burcă s-au impus în tur, scor 6-1. FC Argeș a câștigat cu 4-2 în retur, dar nu a fost suficient. Dinamo a obținut, astfel, promovarea în Liga 1.

Dinamo a scăpat recent și de interdicția pentru transferuri, iar acum mai are o singură emoție. Clubul ar trebui să afle pe 13 iulie dacă va fi aprobat noul plan de reorganizare. Dacă instanța va da un verdict favorabil pentru club, Dinamo ar putea șterge cu buretele datorii de aproape 5 milioane de euro.

Clubul a intrat în insolvență pe 29 iunie 2021, pentru a doua oară în istorie.

CITESTE SI:

S-a stabilit pe ce satadion se va juca meciul Dinamo – Universitatea Craiova din prima etapă a Superligii

Oficial I Dinamo și-a prezentat noile echipamente

A coborât nivelul. Declin incredibil pentru o fostă speranţă dinamovistă!

4 gânduri despre &8222;Cum ar putea arăta primul 11 al lui Dinamo în prima etapă&8221;

  1. Daca am putea să-i folosim măcar pe Golubovic și Costin și să jucăm un mai curajos 4-2-1-3.Succes DINAMO!

Lasă un răspuns