S-a stabilit pe ce stadion se va juca meciul Dinamo – Universitatea Craiova din prima etapă a Superligii

Dinamo debutează în Liga 1 lunea viitoare, cu CSU Craiova, acasă. ”Câinii” vești bune înaintea startului sezonul și au aflat, cu numai câteva zile înaintea meciului cu Universitatea Craiova, pe ce stadion va putea evolua împotriva oltenilor, urmând ca LPF să își dea avizul oficial în cursul zilei de joi.

Cum Arena Națională este indisponibilă pentru fotbal în prima parte a sezonului, deoarece va găzdui mai multe evenimente extrasportive, „câinii” au rămas cu posibilități limitate.

”Casa” dinamoviștilor din a doua parte a sezonului din Liga 2 a fost Stadionul Național Arcul de Triumf, care, însă, până acum nu a putut fi omologat pentru meciurile din Superliga din cauza unei probleme tehnice care împiedica montarea camerei TV pe linia careului de 16 metri – în condițiile care în primul eșalon se folosește sistemul VAR.

Cu toate acestea, problema cochetei arene de lângă Mănăstirea Cașin a fost rezolvată în cursul zilei de miercuri, iar joi urmează ca LPF să își dea acordul ca meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova să aibă loc aici.

Ahmed Bani preferă stadionul Arcul de Triumf în detrimentul Arenei Naționale

Mijlocașul dinamovist Ahmed Bani a recunoscut că atmosfera de pe Arcul de Triumf ajută mai mult echipa, deoarece tribunele sunt mult mai apropiate de teren decât cele de pe Arena Națională.

”Suporterii dinamoviști sunt inventivi, sunt foarte tari, sunt cei mai frumoși din România, avem ce lua de la ei. Iar pentru noi, cei crescuți la academia lui Dinamo, e un sentiment aparte. Mie, personal, îmi place și casa de la «Arcul de Triumf», dar și pe Național Arena. Îmi place mai mult la «Arc», stadion mai mic, mai apropiat de jucători.

Mă simt foarte bine. Retrogradarea a fost un moment greu pentru toți «câinii». Am avut încredere că vom promova, de la început, ceea ce s-a și întâmplat. Eu nu m-am gândit niciodată să plec. Au fost niște discuții, dar eu m-am gândit de la început să rămân, am vorbit și cu cei din club. M-am gândit la lucruri negative la acel moment, dar au trecut.

(n.r. Pentru ce sumă ai juca pentru Steaua?) Nicio sumă! Eu, personal, nu m-aș duce. Nu vreau să fiu ca alți jucători… Asta e concepția mea. Nu, nu m-aș vedea la Steaua! Nu îmi pot imagina. Sunt crescut aici, într-un anumit spirit, nu mă văd acolo”, a declarat Ahmed Bani.

Dinamo, program ”de foc” în primele etape

În prima rundă, ”câinii” vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, una dintre echipele ”cu pretenții” din Superligă. În a doua etapă, Dinamo va juca derby-ul cu FCSB, după care va urma partida cu Sepsi OSK, deținătoarea Cupei României.În etapa a șaptea, Dinamo va avea un nou derby, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, iar în etapa a opta se va deplasa în Giulești pentru un nou meci ”de foc”, cu Rapid București.

CITESTE SI:

Oficial I Dinamo și-a prezentat noile echipamente

A coborât nivelul. Declin incredibil pentru o fostă speranţă dinamovistă!

Jandarmeria e în alertă maximă înaintea meciului FCSB – Dinamo București

2 gânduri despre &8222;S-a stabilit pe ce stadion se va juca meciul Dinamo – Universitatea Craiova din prima etapă a Superligii&8221;

Lasă un răspuns