Breaking News! Vlad Iacob, aproape de destituire: ”E o solicitare căreia va trebui să îi dea curs”

Acționarii lui Dinamo vor să îl schimbe pe Vlad Iacob din funcția de administrator special, astfel că, susținută de Asociația Peluza Cătălin Hîldan, i-a cerut administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu convocarea AGA.

Andrei Nicolescu, acționarul principal din R&W, își dorește ca el să fie administrator special, funcție ocupată din vara anului trecut de Vlad Iacob. Cum acesta din urmă a declinat oferta de a deveni director executiv în schimbul eliberării postului curent, șefii „câinilor” au trecut la „planul B”, care presupune îndepărtarea forțată a fiului lui Dorin Iacob. Mai exact, acesta poate fi schimbat doar în urma Adunării Generale a Acționarilor (AGA).

Vlad Iacob a anunțat că Răzvan Zăvăleanu a primit din partea conducerii Red&White (n.r. compania care deține pachetul majoritar de acțiuni), o solicitare de convocare a AGA. Acesta este obligat ca în termen de cel mult 30 de zile să dea curs cererii.

Nefiind vorba despre convocarea de urgență a AGA (pentru care ar fi fost nevoie de semnăturile tuturor acționarilor), acționarul majoritar va avea putere deplină de a lua decizia să îl schimbe pe Vlad Iacob din funcția de administrator special, fără a mai fi nevoie de votul celorlalte părți implicate.

(n.r. Puteți fi înlocuit din funcție cu o hotărâre AGA, corect?) Da. (n.r. Din ce informații aveți, știți că s-ar fi convocat AGA pentru demiterea dumneavoastră?) În insolvență, AGA este convocată de către administratorul judiciar. AGA nu a fost, din câte știu, convocată, încă, dar administratorul judiciar a primit o solicitare în acest sens. E o solicitare căreia va trebui, din câte știu eu, să îi dea curs la un moment dat.

(n.r. Sunteți dispus să plecați sau vă luptați să rămâneți în funcție?) E o decizie pe care încă nu am luat-o, mă voi gândi foarte bine. În aceste zile sunt în discuții foarte avansate și pentru al doilea partener de pe tricou. Dacă lucrurile vor sta așa, va fi un ultim efort și un ultim cadou pe care îl las clubului Dinamo după un an de muncă voluntară”, a declarat Vlad Iacob, la ProSport Live.

CITESTE SI:

Vestea momentului la Dinamo! Cornel Dinu, decizie radicală

Consecințele amânări planului de reorganizare: ”Acest lucru ne dă un pas în spate”

FIFA, decizie finală privind interdicția la transferuri de la Dinamo

Un gând despre &8222;Breaking News! Vlad Iacob, aproape de destituire: ”E o solicitare căreia va trebui să îi dea curs”&8221;

Lasă un răspuns