Răzvan Zăvăleanu, apel la pace: ”Toți trebuie să tragem la aceeași căruță”

Dinamo continuă să traverseze o perioadă tulbure și plină de probleme, în ciuda faptului ca echipa a promovat și a scăpat de interdicția la transferuri.

Tensiunile între anumiți membri din conducerea clubului au rămas la cote înalte, iar Andrei Nicolescu, unul dintre acționari, l-a “înțepat” recent pe Vlad Iacob, cel care a primit o ofertă consistentă pentru a renunța la funcția de administrator special și a deveni director executiv.

Refuzul lui Iacob a provocat reacții acide din partea acționarilor, iar acum a venit și rândul lui Răzvan Zăvăleanu să-și exprime părerea despre conflictul de mai sus.

Administratorul judiciar al lui Dinamo nu a luat partea nimănui, ci a insistat că, pentru binele clubului, aceste certuri ar trebui să înceteze.

“Eu mi-aș dori ca la Dinamo să fie pace și toată lumea să aibă același obiectiv. Indiferent ce cred eu despre asta, lucrurile nu trebuie să escaladeze. Toți trebuie să fim la aceeași masă și să tragem la aceeași căruță.

Cel puțin la nivel declarativ, obiectivul tuturor este de a salva Dinamo. De asta n-o să comentez eventualele conflicte, mi se par niște lucruri de bucătărie internă. Eu îmi doresc ca, dacă mai există, să se rezolve în cadrul clubului. Sper să nu mai auzim de astfel de conflicte.

Eu nu am cunoștință de aceste discuții, iar administratorul judiciar nu a fost implicat în ele, deci nu aș putea comenta. Există un mers, ei pot să discute, să negocieze, să își propună anumite lucruri.

Când vor să le pună în practică, vin în fața administratorului judiciar. Ceea ce pot spune e că vom fi tot timpul atenți la ce cheltuieli se vor face. Acum depinde ce-și propune Dinamo și noii acționari sunt cei mai în măsură să spună.

De ce să ne ascundem după deget, au făcut un efort. Aveam anumite îndoieli, dar faptul că s-au făcut unele plăți și că s-a ridicat interdicția mi-a dat încredere. Eu sper să se rezolve problemele între cei din conducerea lui Dinamo. Îmi doresc liniște”, a spus Zăvăleanu.

Andrei Nicolescu: ”Vlad Iacob e băiatul lui tata!”

Recent, Iacob a dezvăluit că a primit abia recent o ofertă de contract din partea șefilor de la Dinamo, propunere pe care ar fi refuzat-o. În replică, Nicolescu s-a arătat nesigur că administratorul special ar avea cele mai bune intenții pentru clubul său.

”Vlad e băiatul lui tata. Nu mă așteptam ca tatăl să vorbească în numele băiatului. Pe de altă parte, oferta lui Vlad Iacob este de 6.000 de euro pe lună.

În condițiile în care preferi să rămâi fără bani și să ai drept de semnătură sau să fii remunerat, să faci același lucru, dar din funcția de director executiv. Eu mă întreb care e țelul tău și ce îți dorești, eu cred că oferta e mai mult decât decentă.

Poate pentru Vlad Iacob este o miză foarte mare. El trebuie să discute cu acționarii pentru a transmite administratorul judiciar.

Din perspectiva noastră, noi credem că el ne distorsionează mesajul pe care vrem să îl transmitem administratorului judiciar și invers”, a declarat Nicolescu.

CITESTE SI:

Cheia succesului unui bun directorul sportiv: ”300-400 de jucători îi filtrez”

Dinamo, aproape de a transfera un fundaș central trecut pe la Nantes

Strategia de transferuri a ”câinilor” dezvăluită de directorul sportiv : ”Acolo vor fi întăriri!”

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu, apel la pace: ”Toți trebuie să tragem la aceeași căruță”&8221;

Lasă un răspuns