O nouă decizie controversată a Tribunalului București vizavi de noul plan de reorganizare

În această dimineață a avut loc o nouă înfățișare la Tribunalul București, în care Dinamo spera să primească aviz pozitiv a noului plan de reorganizare modificat.

În sala de judecată, s-au strâns, cu mic, cu mare, nume precum Andrei Nicolescu, Claudiu Balog, practicianul în insolvență cu drept de semnătură din partea RTZ, avocatul Asociației Peluza Cătălin Hîldan, dar și avocata lui Diego Fabbrini, Carmen Radu, al cărei client e înscris la masa credală.

Judecătorul sindic a intrat zâmbind în sală, dar încrederea reprezentanților lui Dinamo s-a ”topit” rapid. ”Câinii” au fost amânați în mai multe rânduri până acum, iar răspunsul judecătorului sindic a fost similar și-n această dimineață. Speranțele roș-albilor au durat, la fel ca la ultima înfățișare, doar un minut, stabilindu-se o nouă amânare, până pe 4 septembrie, ora 10:00.

Vestea unei noi amânări nu i-a picat deloc bine acționarului principal Andrei Nicoescu, care și-a pus mâinile în cap imediat după anunțul judecătorului sindic. Întunecat la față, cu o mină evident preocupată, omul de afaceri a părăsit îngrijorat sala de judecată.

Dacă ar fi aprobat noul plan, Dinamo va avea parte de un „haircut” uriaș, în urma căruia datoriile vor fi tăiate de la 8 milioane de euro la aproximativ 2,2 milioane de euro.

Vom reveni cu mai multe detalii și declarații….

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, apel la pace: ”Toți trebuie să tragem la aceeași căruță”

Cheia succesului unui bun directorul sportiv: ”300-400 de jucători îi filtrez”

Dinamo, aproape de a transfera un fundaș central trecut pe la Nantes

Un gând despre &8222;O nouă decizie controversată a Tribunalului București vizavi de noul plan de reorganizare&8221;

Lasă un răspuns