Video I ”Asta mă ține concentrat în meci”. Răzvan Patriche, gata de noul sezon cu Dinamo

Dinamo va juca în următorul sezon în Superligă, iar dinamoviștii sunt optimiști în privința viitorului echipei lor.

evomag.ro

Într-un interviu acordat pentru Dinamo București, Răzvan Patriche, căpitanul în vârstă de 37 de ani al lui Dinamo, a vorbit despre viața sa personală și planurile de viitor.

”Nu am o viață foarte agitată, o viață normală. Mă trezesc în jur de 7-7:30 dimineață, împreună cu soția pregătim copiii de școală, după care eu plec la antrenament. Intrăm în sală, facem prevenție, facem antrenament, apoi masă, odihnă, recuperare, ulterior ajungem acasă, ne ocupăm timpul cu copiii, în mare parte așa arată o zi normală pentru mine.

Băiatul meu este foarte pasionat de fotbal, mai ales de când am ajuns la Dinamo, cu această emulație, este fascinat și urmărește tot ce înseamnă Dinamo. Joacă și el fotbal și mă bucur că îi place, de ce nu, poate ajunge și el pe urmele mele, chiar mai bine. Vin mereu la meciurile de acasă, le place”, a declarat Răzvan Patriche.

Răzvan Patriche este unul dintre cei mai vocali jucători în teren, discută tot timpul cu coechipierii și asta îl ajută să se mențină în joc, după cuma spus chiar el: ”Eu la meciuri vorbesc în continuu, acesta este stilul meu, asta mă ține în meci, mă ține în priză când vorbesc cu ei, comentez meciul. Asta mă ține concentrat în meci. Bănuiesc că îi ține și pe colegi, nu mulți pot să și vorbească, să își facă și treaba în teren”.

”Când am început liga a doua, era mare incertitudine, nu știa nimeni, nimic. Se tot vehiculau multe lucruri, că nu mai începem campionatul, că vom retrograda din nou. Am luat-o împreună cu colegii rămăși, cu cei veniți, cu Mister, am luat-o pas cu pas. Ne-a spus Mister să avem răbdare, jocul va arăta bine, echipa s-a omogenizat. Cum nimeni nu ne dădea vreo șansă, nebunii ăștia rămași aici, am făcut un lucru extraordinar.

Toată lumea a tras la aceeași căruță, am tras împreună, am trecut prin momente dificile, grele, am fost uniți și am mers în continuare pe același drum. Am mai luat-o pe arătură, dar până la urmă grupul format și cine a pus pasiune, suflet, s-a văzut la final rezultatul.

Plus că și suporterii au fost alături de noi, ne-au încurajat mereu, au fost alături de noi. Au știut prin ce trecem, mă bucur că am putut să le facem o bucurie, cred că suporterii sunt mereu alături de echipă, împreună cu ei am ajuns aici. Este echipa lor de suflet, la bine și la rău vor fi alături de echipă. Dinamo trece prin anumite momente, suporterii au fost alături de echipă în felul lor, indiferent de situație, asta e un lucru foarte important”, a mai spus Patriche.

Video I Interviu cu Răzvan Patriche

CITESTE SI:

O nouă decizie controversată a Tribunalului București vizavi de noul plan de reorganizare

Răzvan Zăvăleanu, apel la pace: ”Toți trebuie să tragem la aceeași căruță”

Cheia succesului unui bun directorul sportiv: ”300-400 de jucători îi filtrez”

2 gânduri despre &8222;Video I ”Asta mă ține concentrat în meci”. Răzvan Patriche, gata de noul sezon cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns