Consecințele amânării planului de reorganizare: ”Acest lucru ne dă un pas în spate”

Vestea unei noi amânări în dosarul privind noul plan de reorganizare provoacă unele consecințe nu tocmai bune pentru Dinamo, cu implicații imediate! Iar reacția deznădăjduită a lui Andrei Nicolescu de la Tribunal explică multe.

Noul plan de reorganizare de la Dinamo, propus de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, a fost aprobat pe 7 aprilie de către Adunarea Creditorilor.

Joi, 13 iulie, instanța a stabilit un nou termen pentru 4 septembrie, la ora 10:00. Decizia nu le-a picat bine acționarilor de la Dinamo. Andrei Nicolescu a precizat că amânarea reprezintă un pas în spate pentru procesul de atragere a unor investitori.

“Activitatea clubului nu va fi cauzată de această amânare. Era foarte important ca noi să putem să ne continuăm demersurile pentru a atrage investitori și acest lucru ne dă un pas în spate.

(V-ați așteptat să se amâne?) Nu. Teoretic, sunt și alte cauze care n-au fost pe lista de urgențe și, totuși, au fost considerate că sunt în stare de judecată, datorită altor prevederi, care îi puneau să se pronunțe (n.r. – instanța) pe anumite termene procedurale”, a spus Andrei Nicolescu, pentru iamsport.ro.

Dinamo vrea să șteargă datorii de 5 milioane de euro, potrivit noului plan de reorganizare

Noul plan presupune o reducere pentru masa credală de la 7,4 milioane de euro la aproximativ 2,4 milioane de euro.

Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar de la Dinamo, au anunțat prioritatea roș-albilor este reorganizarea clubului și implicit ieșirea din insolvență.

Noul plan de reorganizare, al treilea conceput de RTZ de la declanșarea insolvenței, se întinde până la finalul lui 2025.

Dinamo a intrat în insolvență pe 29 iunie 2021. Echipa a retrogradat apoi în Liga 2, după 74 de ani, pe 29 mai 2022.

CITESTE SI:

FIFA, decizie finală privind interdicția la transferuri de la Dinamo

Video I ”Asta mă ține concentrat în meci”. Răzvan Patriche, gata de noul sezon cu Dinamo

O nouă decizie controversată a Tribunalului București vizavi de noul plan de reorganizare

Un gând despre &8222;Consecințele amânării planului de reorganizare: ”Acest lucru ne dă un pas în spate”&8221;

Lasă un răspuns