FIFA, decizie finală privind interdicția la transferuri de la Dinamo

Dinamo are parte și de vești bune, după nenumăratele probleme din cadrul clubului.

Dinamo a scăpat, în sfârşit, de interdicţia la transferuri. Principalii acţionari ai clubului, Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu, au plătit toate restanţele către foşti jucători, iar FIFA a transmis deja către FRF că alb-roşiii au liber la achiziţii.

Dinamo a plătit aproximativ 500 de mii de euro către Adam Nemec, Janusz Gol, Ante Puljic, Raul Albentosa și Joseph Akpala pentru ca echipa să poată înregistra noii jucători.

”FIFA a înștiințat în acest moment Federația Română de Fotbal cu privire la ridicarea interdicției, astfel încât jucătorii pot fi înregistrați din acest moment”, a anunțat Radio Dinamo 1948.

Până în acest moment, Dinamo a transferat nu mai puțin de cinci jucători: Hakim Abdallah, Denis Politic, Cristian Costin, Adnan Golubovic, Goncalo Gregorio. În plus, Kevin Ciubotaru este foarte aproape să semneze și el un contract cu “câinii”.

Lista plecărilor din Ștefan cel Mare

Pe rând, Dinamo a renunțat la mai mulți fotbaliști care au făcut parte din lotul de jucători care au participat în singurul sezon din istoria clubului în liga secundă.

• Alin Șerban s-a întors la Mioveni după ce i-a expirat împrumutul;

• Alin Demici la Rapid;

• Denis Oncescu a fost trimis la Concordia Chiajna, însă rămâne, până în 2025, sub contract cu Dinamo;

• În timp ce Marius Tomozei, jucător exilat la juniori în urma grevei din pauza de iarnă, s-a despărțit de echipa noastră la 30 iunie, atunci când i-a expirat înțelegerea.

Noi veniți la Dinamo

• Hakim Abdallah;

• Adnan Golubovic;

• Goncalo Gregorio;

• Denis Politic;

• Cristi Costin;

• Kevin Ciubotaru (momentan nu a fost prezentat de club).

Tribunalul București a amânat din nou decizia privind planul de reorganizare

În cursul zilei de joi, 13 iulie, oficialii celor de la Dinamo s-au prezentat din nou la Tribunalul București.

Chiar dacă aceștia sperau să primească un aviz pozitiv în privința noului plan de reorganizare, judecătorul sindic a decis să amâne din nou decizia finală.

După doar un minut în sala de judecată, s-a decis ca noul termen cu privire la noul plan de reorganizare să aibă loc în data de 4 septembrie.

Printre persoanele prezente în sală s-au numărat și Andrei Nicolescu, Claudiu Balog, participantul cu drept de semnătură din partea firmei de insolvență, dar și Carmen Radu, avocata lui Diego Fabbrini.

Potrivit celor de la ProSport, instanța a transmis că aprobarea noului plan de reorganizare al lui Dinamo nu este o urgență, mai ales că echipa noastră își desfășoară activitatea pe un alt plan.

Dacă judecătorul sindic ar da un veridic favorabil, ”câinii” vor scăpa de datorii care însumează nu mai puțin de 5,8 milioane de euro.

În acest moment, instanța dă de înțeles că actualul plan de reorganizare se desfășoară în condiții normale, însă acesta presupune ca Dinamo să plătească toate datoriile, adică 8 milioane de euro.

CITESTE SI:

Video I ”Asta mă ține concentrat în meci”. Răzvan Patriche, gata de noul sezon cu Dinamo

O nouă decizie controversată a Tribunalului București vizavi de noul plan de reorganizare

Răzvan Zăvăleanu, apel la pace: ”Toți trebuie să tragem la aceeași căruță”

2 gânduri despre &8222;FIFA, decizie finală privind interdicția la transferuri de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns