Cornel Dinu, a mărturisit de ce a renunțat la acțiuni

Cornel Dinu nu va mai face parte din acționariatul clubului, o decizie surprinzătoare a legendei dinamoviste, care a explicat astăzi de ce a luat această decizie.

După ce şi-a vândut acţiunile pe care le deţinea la Dinamo Bucureşti, Cornel Dinu a pus această decizie a sa pe seama contradicţiei de opinie cu noii acţionari din Ștefan cel Mare, Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu.

Cel poreclit ”Procurorul” spune că nu se mai regăsea în noul proiect al lui Dinamo București, dar a promis că va rămâne în continuare alături de echipă.

Fostul jucător şi antrenor principal de la Dinamo s-a arătat impresionat de Ovidiu Burcă şi afirmă că e gata oricând să îl ajute pe acesta cu sfaturi.

Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu nu l-au convins însă pe Dinu că Dinamo se află pe drumul cel bun din punct de vedere financiar.

Mister afirmă că e nevoie de mai multe investiţii şi de mai puţine promisiuni:

”Am o cu totul altă strategie față de cea prezentată cu promisiuni de surle și răpăit de tobe de instalații dubioși la conducerea societății Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu din gruparea Red White. Împroprietăriți cu echipa prin manevre ce țin prea mult de cu așa-zisele „inginerii financiare” de după 1990, care au distrus moral și material România”, a scris Dinu, într-un editorial publicat pe site-ul fanatik.ro.

Dinu susţine că a luat în calcul de mai mulţi ani să renunţe la orice implicare activă la Dinamo, dar a fost convins să facă acest pas decisiv doar după ce pachetul majoritar de acţiuni a fost preluat de compania Red&White. Mister Dinu condamnă modul în care Voicu şi Nicolescu impart legea în Ştefan cel Mare şi avertizează că stilul acestora de a manageria clubul nu este nicidecum unul de bun augur.

”Intenționam de câțiva ani, retragerea din acționariat o gândeam de ceva timp. Mă desparte totul de cei care mai mult taie și spânzură acum la Dinamo. Și ca măsuri ale capacității de a revitaliza societatea, dar și moral”, a mai completat Dinu.

Chiar dacă nu a fost la început un fan al lui Ovidiu Burcă, Cornel Dinu recunoaşte că Dinamo îi datorează cu vârf şi îndesat tehnicianului în vârstă de 43 de ani revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Dinu remarcă, de asemenea, că stă la îndemâna lui Burcă, în cazul în care acesta va avea nevoie de ajutor.

”Cedarea acțiunilor mele către suporteri nu înseamnă că nu voi rămâne un mare susținător și doritor de bine pentru Dinamo. Întrebați-l în sensul ăsta pe Ovidiu Burcă, pe care l-am felicitat din toată inima după promovare, pentru că este unul dintre oamenii decisivi, dacă nu chiar principalul „actor”, care au dus la revenirea lui Dinamo în prima ligă”, a concluzionat Dinu.

CITESTE SI:

Vești noi despre stadionul Dinamo

Eugen Voicu a dezvăluit ce sumă au virat acționarii în conturile lui Dinamo

Probleme cu transferul lui Kevin Ciubotaru la Dinamo

Un gând despre &8222;Cornel Dinu, a mărturisit de ce a renunțat la acțiuni&8221;

Lasă un răspuns