Diferență între Dinamo și FCSB! Cât plătesc către Cluburile Sportive pentru închirierea arenelor

Meciul etapei a 2-a, FCSB și Dinamo București, nu are încă un stadion pe care să se dispute. Oficialii din Berceni încearcă să ducă echipa în Ghencea, dar se lovesc de clauzele exagerate impuse de CSA Steaua.

Astfel, telenovela FCSB în Ghence, este departe de un final fericit pentru formația patronată de Gheorghe Becali. Cu tot ajutorul premierului Marcel Ciolacu, FCSB va putea juca meciul cu Dinamo pe stadionul Steaua, dacă va achita o clauză uriaşă pentru închirierea arenei din Ghencea.

CSA Steaua a trecut o clauză de un milion de euro pentru orice daune provocate arenei sau gazonului din Ghencea în timpul partidei dintre FCSB – Dinamo, una de mare risc din punct de vedere al securităţii: un milion de euro.

FCSB va plăti pentru închirierea arenei din Ghencea nu mai puţin de 35.000 de euro pentru evenimentul care va avea loc pe stadionul din cadrul Clubului Sportiv al Armatei. Suma este una destul de mare, în comparație cu suma pe care Dinamo o achita pentru închirierea stadionului Dinamo. Într-adevăr diferența dintre cele două stadioane este una majoră, dar așa cum s-a anunțat, echipa de fotbal Dinamo București va plăti minimul chiriei și în viitorul apropiat, atunci când stadionul Dinamo vaa fi reconstruit.

Potrivit Orange Sport, conducerea CS Dinamo – entitate care administrează stadionul Dinamo – percep o taxă de doar 1500 de lei oră, echivalentul a trei sute de euro pentru un meci organizat de FC Dinamo 1948, echipa de fotbal care evoluează pe stadionul din Ştefan cel Mare. Pentru patru ore de închiriere, de exemplu, Dinamo plăteşte 1.200 de euro către Clubul Sportiv.

Faţă de 35.000 de euro pe care îi percepe CSA Steaua de la FCSB pentru închierea stadionului Steaua, suma este infimă.

Astfel, se pare că șansele ca FCSB să joace în Ghencea meciul cu Dinamo încep să fie din ce în ce mai mici. Dacă nu se va ajunge la o înțelegere, cel mai probabil că oficialii FCSB-ului vor alege să găzduiască meciul cu Dinamo pe Stadionul Național Arcul de Triumf, acolo unde ”câinii” vor debuta în noul sezon împotriva Universității Craiova.

Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova se jocă cu CASA ÎNCHISĂ

Programul complet al primelor două etape din Liga 1

ETAPA 1

Vineri, 14 iulie

Ora 18:30 Oțelul Galați – UTA Arad
Ora 21:30 FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sâmbătă, 15 iulie

Ora 18:30 FC Hermannstadt – Farul Constanța
Ora 21:30 CFR 1907 Cluj – Politehnica Iași

Duminică, 16 iulie

Ora 18:30 Petrolul Ploiești – Universitatea Cluj
Ora 21:30 FC U Craiova 1948 – FCSB

Luni, 17 iulie

Ora 18:30 FC Voluntari – FC Botoșani
Ora 21:30 DINAMO – Universitatea Craiova

ETAPA 2

Vineri, 21 iulie

Ora 18:30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC U Craiova 1948
Ora 21:30 UTA Arad – CFR 1907 Cluj

Sâmbătă, 22 iulie

Ora 18:30 Farul Constanța – FC Voluntari
Ora 21:30 FCSB – DINAMO

Duminică, 23 iulie

Ora 18:30 Politehnica Iași – FC Hermannstadt
Ora 21:30 Universitatea Cluj – FC Rapid 1923

Luni, 24 iulie

Ora 18:30 FC Botoșani – Petrolul Ploiești
Ora 20:30 Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Noile abonamentele pentru acest sezon s-au pus în vânzare!

Dinamo a pus în vânzare nu mai puțin de 5858 de abonamente pentru meciurile ce se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf. Spre deosebire de anii precedenți, și suporterii dinamoviști din diasporă își pot achiziționa un abonament pentru a ajuta clubul, la un preț unic, cu reducere, dar acesta va fi disponibil doar pentru meciurile disputate pe Arena Națională.Abonamente emise de Dinamo 1948 pentru noul sezon au fost puse în vânzare de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru, prețurile fiind între 375 lei (peluze) și 1.500 lei (tribuna VIP).

PREȚURI ABONAMENTE:

Tribuna 1: 800 lei;

Tribuna 2: 600 lei;

Abonament Diaspora: 450 lei.

CITESTE SI:

Dezvăluire I Aportul lui Ovidiu Burcă în strategia de transferuri din Ștefan cel Mare

Breaking News! ”Dulăii” mai au o șansă să prindă un loc în Liga Campionilor EHF

Handbal I Dinamo continuă campania de transferuri

Un gând despre &8222;Diferență între Dinamo și FCSB! Cât plătesc către Cluburile Sportive pentru închirierea arenelor&8221;

Lasă un răspuns