Gorka Larrucea, fără teamă la debutul în Liga 1: “Suntem pregătiți fizic”

Meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova, programat luni, de la ora 21:30, va marca revenirea ”câinilor” în Superligă.

evomag.ro

Dinamo are parte de un program ”de foc” în primele etape din acest sezon. ”Câinii” au reușit să închirieze arena ”Arcul de Triumf” pentru prima etapă, cu Universitatea Craiova, iar fanii au epuizat în timp-record toate biletele puse în vânzare.

Gorka Larrucea (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, nu se sperie, însă, de programul pe care îl vor avea ”câinii” și transmite că a urmărit meciuri ale echipelor Universitatea Craiova și FCSB în timpul sezonului trecut. Acesta afirmă că program ”de foc” reprezintă un avantaj că începutul va fi unul în forță.

”E mai bine așa, cu meciuri tari. Am jucat mult timp împreună, grupul e sudat, am mai adus câțiva jucători în mercato, credem că va fi bine. Ne cunoaștem între noi, acesta e atuul nostru. Cu Craiova, cu FCSB sunt doar meciuri, atât. Fiecare partidă e dificilă, are altă istorie. Da, noi venim din liga a doua, evident că vor fi meciuri mai grele, dar ne-am pregătit fizic ca să facem față.

M-am uitat doar la fotbal de când sunt în România, am mai văzut și meciuri din Liga 1, fără să urmăresc o formație anume. Am prins la întâmplare, FCSB, CFR, Craiova”, a declarat Gorka Larrucea.

Dinamo, sold-out pentru meciul cu Universitatea Craiova!

Cu două zile înainte de meci, fanii lui Dinamo au epuizat toate biletele, astfel că la partida cu Universitatea Craiova vor asista peste 7.000 de fani. Luăm în calcul și faptul că suporterii ”câinilor” au cumpărat aproximativ 2.000 de abonamente pentru acest sezon, astfel că numărul de bilete puse în vânzare a fost și mai mic.

Oficialii lui Dinamo se așteptau ca toate biletele să fie epuizate până sâmbătă și au anunțat un sold-out ”în avans”. Casele de bilete vor fi deschise doar pentru a oferi suport posesorilor de abonamente.

”Cel mai probabil până mâine nu va mai fi disponibil niciun bilet, așadar casa de bilete de la Arcul de Triumf va fi deschisă între orele 10:00 – 14:00, pentru a oferi suport persoanelor care au achiziționat abonamente și au întâmpinat diverse probleme legate de acestea”, au transmis Dinamo pe rețelele de socializare.

După meciul cu Universitatea Craiova, Dinamo va juca în deplasare cu FCSB, iar apoi va primi vizita unei alte echipe de play-off, Sepsi OSK.

CITESTE SI:

Sold-out la debutul în noul sezon de Liga 1

Diferență între Dinamo și FCSB! Cât plătesc către Cluburile Sportive pentru închirierea arenelor

Dezvăluire I Aportul lui Ovidiu Burcă în strategia de transferuri din Ștefan cel Mare

Un gând despre &8222;Gorka Larrucea, fără teamă la debutul în Liga 1: “Suntem pregătiți fizic”&8221;

Lasă un răspuns