Vlad Iacob, înlăturat de la Dinamo: ”Onorabil ar fi să nu ia alte decizii”

Inevitabilul s-a produs la Dinamo. Vlad Iacob urmează a fi înlăturat din funcția pe care o ocupă la Dinamo, după un conflict cu acționarii Andrei Nicolescu și Eugen Voicu.

În cursul zilei de sâmbătă, 15 iulie, acționarul lui Dinamo, Andrei Nicolescu a anunțat că, în urma convocării Adunării Generale a Acționarilor, s-a luat decizia ca Vlad Iacob să fie înlăturat din funcția pe care o deține în luna august.

Nicolescu a dezvăluit că, încă din luna februarie, administratorul special de la Dinamo avea o relație tensionată cu Răzvan Zăvăleanu și reprezentanții APCH.

“Împreună cu APCH am convocat AGA și în august să fie schimbat Vlad Iacob. Onorabil ar fi ca, în aceste 35-40 de zile, să nu ia alte decizii care să afecteze acționariatul. Nu ne permitem să ia decizii discreționare până în august.

Ne-am dorit că Vlad să facă parte din echipă, eu personal am încercat asta din februarie, nu trebuie să mai spun, în februarie avea o relație rece cu APCH și Zăvăleanu, am crezut totuși că poate nu e adevărat, poate nu Vlad crează distorsiuni în relație. Nu are rost, Vlad are o poziție acum, cu asta basta”, a spus Andrei Nicolescu.

Răzvan Zăvăleanu a dorit să facă pace: ”Mi-aș dori ca la Dinamo să fie pace”

Răzvan Zăvăleanu n-a vrut să se implice în conflictul dintre Vlad Iacob și Andrei Nicolescu și le-a transmis celor doi că acest conflict nu face bine clubului și s-a delimitat de această situație.

“Eu mi-aș dori ca la Dinamo să fie pace și toată lumea să aibă același obiectiv. Indiferent ce cred eu despre asta, lucrurile nu trebuie să escaladeze. Toți trebuie să fim la aceeași masă și să tragem la aceeași căruță.

Cel puțin la nivel declarativ, obiectivul tuturor este de a salva Dinamo. De asta n-o să comentez eventualele conflicte, mi se par niște lucruri de bucătărie internă. Eu îmi doresc ca, dacă mai există, să se rezolve în cadrul clubului. Sper să nu mai auzim de astfel de conflicte.

Eu nu am cunoștință de aceste discuții, iar administratorul judiciar nu a fost implicat în ele, deci nu aș putea comenta. Există un mers, ei pot să discute, să negocieze, să își propună anumite lucruri.

Când vor să le pună în practică, vin în fața administratorului judiciar. Ceea ce pot spune e că vom fi tot timpul atenți la ce cheltuieli se vor face. Acum depinde ce-și propune Dinamo și noii acționari sunt cei mai în măsură să spună.

De ce să ne ascundem după deget, au făcut un efort. Aveam anumite îndoieli, dar faptul că s-au făcut unele plăți și că s-a ridicat interdicția mi-a dat încredere. Eu sper să se rezolve problemele între cei din conducerea lui Dinamo. Îmi doresc liniște”, a spus Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Gorka Larrucea, fără teamă la debutul în Liga 1: “Suntem pregătiți fizic”

Sold-out la debutul în noul sezon de Liga 1

Diferență între Dinamo și FCSB! Cât plătesc către Cluburile Sportive pentru închirierea arenelor

Un gând despre &8222;Vlad Iacob, înlăturat de la Dinamo: ”Onorabil ar fi să nu ia alte decizii”&8221;

Lasă un răspuns