Ionel Dănciulescu, ”mut” de uimire după ce a aflat ce salarii primesc șefii lui Dinamo

La Dinamo a fost multă agitație vara aceasta, mai ales după ce echipa a revenit în eșalonul de elită. Au fost și sunt probleme cu planul de reorganizare din insolvență, cu interdicția la transferuri, dar și războiul rece de la nivel de conducere, declanșat între cele două tabere.

Andrei Nicolescu, acționar majoritar la Dinamo prin compania Red&White, i-a oferit lui Vlad Iacob 6.000 de euro pe lună, pentru a renunța la funcția de administrator special și pentru a fi numit director executiv. Ofertă refuzată de Iacob, iar divergențele dintre cei doi au început.

”Vlad e băiatul lui tata. Nu mă așteptam ca tatăl să vorbească în numele băiatului.

Pe de altă parte, oferta lui Vlad Iacob este de 6.000 de euro pe lună. În condițiile în care preferi să rămâi fără bani și să ai drept de semnătură sau să fii remunerat, să faci același lucru, dar din funcția de director executiv.

Eu mă întreb care e țelul tău și ce îți dorești, eu cred că oferta e mai mult decât decentă.

Poate pentru Vlad Iacob este o miză foarte mare. El trebuie să discute cu acționarii pentru a transmite administratorul judiciar. Din perspectiva noastră, noi credem că el ne distorsionează mesajul pe care vrem să îl transmitem administratorului judiciar și invers”, a declarat Andrei Nicolescu.

În aceste condiții, Nicolescu a mai precizat că Iacob nu va mai sta mult timp la Dinamo.

”Situația e clară. Administratorul special e reprezentantul acționariatului. El nu a respectat statutul, așa că, împreună cu reprezentanții suporterilor – APCH, am convocat Adunarea Generală, iar în august va fi schimbat.

Onorabil ar fi ca în aceste 35 de zile pe care le mai are din mandat să nu ia alte decizii contrare acționariatului.

Am încercat ca Vlad să facă parte din echipă încă din februarie, când el avea o relație rece și cu APCH, și cu domnul Zăvăleanu. Eu am crezut că poate nu Vlad creează distorsiuni, dar s-a dovedit că așa era. Stau și mă gândesc ale cui jocuri le face domnul Vlad Iacob”, a mai spus Nicolescu.

Dezvăluirea că Vlad Iacob ar fi primit un salariu lunar în valoare de 6.000 de euro, pentru a fi ”executiv” la Dinamo, l-a lăsat ”mut” pe Ionel Dănciulescu (47 de ani), fost și el președinte la Dinamo.

”6.000 de euro pe lună? Wow! Păi, așa mi-ar fi plăcut și mie. Și eu am stat acolo pe 1500 de euro”, a reacționat Ionel Dănciulescu.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, înlăturat de la Dinamo: ”Onorabil ar fi să nu ia alte decizii”

Gorka Larrucea, fără teamă la debutul în Liga 1: “Suntem pregătiți fizic”

Sold-out la debutul în noul sezon de Liga 1

Un gând despre &8222;Ionel Dănciulescu, ”mut” de uimire după ce a aflat ce salarii primesc șefii lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns