DDB, prima reacție la scandalul dintre Red&White și Vlad Iacob

În ultimele zile s-a discutat mult despre faptul că DDB și-a dat acordul pentru înlăturarea lui Vlad Iacob din postul de administrator special.

Președintele programului ”Doar Dinamo București”, Eduard Galan, susține că APCH/DDB nu are niciun rol în debarcarea iminentă a lui Vlad Iacob din funcția de administrator special al Dinamo și a explicat de ce a fost semnat convocatorul pentru AGA și care va fi poziția DDB în continuare.

”Încercăm să rămânem echilibrați. Nu vrem să fim atrași absolut în niciun război. Vrem să se înțeleagă că DDB nu-l schimbă pe Vlad Iacob, DDB a semnat doar convocatorul pentru organizarea AGA, care va mai avea pe ordinea de zi și alte subiecte. Vrem să vedem ce puncte se mai discută acolo și ce subiecte se mai votează. O să votăm în cunoștință de cauză pentru fiecare punct.

Nici nu contează cum votăm noi. Red&White este acționar majoritar, iar faptul că vrea să-l schimbe pe Vlad Iacob din funcția de administrator special este dreptul lor, nu ne privește. Ei își pot pune un manager pentru că au 80% din acțiuni. Problema că îl schimbă din funcția de administrator special, pentru că vor să elimine un punct mort. Vlad nu mai ținea cont de acționari și lua decizii proprii. Nu se poate, nu e firma ta.

Dar de ce să nu semnăm convocatorul AGA, noi suntem acționari responsabili. La club toate lucrurile sunt OK. Furtunile astea de suprafață create artificial mi-e greu să le înțeleg. Cu Vlad am consumat sute de ore, convorbiri telefonice sau întâlniri față în față. Am încercat să ajutăm cât am putut. Mai ales în momentul în care eram singuri, noi și ei, Vlad Iacob și Răzvan Zăvăleanu. Să găsim căi pentru rezolvarea unor probleme grave, să mediem anumite conflicte. Am muncit împreună, el știe foarte bine”, a spus Eduard Galan.

”Am înțeles că vrea binele lui Dinamo. Cel puțin noi, APCH/DDB am demonstrat că vrem binele lui Dinamo. Cu Red&White vom vedea. Urmărim cu atenție să se întâmple tot ce și-au asumat. Suntem implicați, dar nu intervenim în deciziile conducerii. Nu avem de ce”, a mai spus președintele DDB.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă mai cere transferuri: ”Noi am mai căuta două poziții”

Avancronică I Dinamo București – Universitatea Craiova

Oficial I Dinamo și-a prezentat transferurile făcute în această vară

Un gând despre &8222;DDB, prima reacție la scandalul dintre Red&White și Vlad Iacob&8221;

Lasă un răspuns