Dinamo, un nou sponsor pe tricou! Anunțul clubului

Dinamo se pregăteşte de primul meci al sezonului 2023-2024 din SuperLiga, duelul cu Universitatea Craiova din etapa 1. Până la meciul de pe “Arcul de Triumf”, “câinii” au anunţat un nou sponsor.

evomag.ro

Noul sponsor al lui Dinamo, este Renovatio, o companie din domeniul energiei regenerabile și va apărea pe fața tricourilor, sub numele sponsorului principal, Win2.ro.

Potrivit celor de la gsp, Dinamo va primi aproape jumătate de milion de euro de la Renovatio.

”Clubul de fotbal Dinamo București, prin Administratorul Special Vlad Iacob, dorește să transmită următorul comunicat:

Suntem încântați să anunțăm încheierea unui acord cu noul partener al clubului pentru sezonul competițional 2023-2024 al Superligii, Renovatio, a cărui denumire va fi inscripționată pe tricourile oficiale de joc ale clubului nostru.

Renovatio este un jucător cheie și de tradiție pe piața de energie, integrând eficient, timp de peste 18 ani, printre altele, dezvoltarea și construirea proiectelor de energie regenerabilă cu tehnici inovatoare în operarea și mentenanța acestora, furnizarea pe termen lung a energiei verzi către clienți, proiecte de eficiență energetică, stocarea energiei, precum și realizarea primei rețele de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România”, se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

Reprezentanții Renovatio au avut de asemenea un mesaj la anunțul colaborătii cu Dinamo: ”Ne dorim valoare și echilibru între serviciile oferite, nevoile clienților noștri și mediul în care trăim.

De aceea, vrem să susținem sportul și un club care merită o dezvoltare sustenabilă. Sperăm că parteneriatul nostru să aducă energie jocului și să susțină Dinamo în atingerea obiectivelor propuse”.

201 milioane de euro a fost cifra de afaceri a firmei Renovatio Trading SRL pe anul 2022, potrivit termene.co

Start de foc pentru Dinamo în SuperLiga

Dinamo va avea parte de un program de foc în primele etape ale sezonului 2023-2024 din SuperLiga. În prima etapă, “câinii” vor primi vizita Universităţii Craiova, iar în etapa a 2-a va juca cu FCSB.

În primele cinci etape, Dinamo le va mai întâlni pe Sepsi Sfântu Gherghe, U Cluj şi FC Botoşani.

CITESTE SI:

Oficial I Dinamo și-a prezentat transferurile făcute în această vară

Avancronică I Dinamo București – Universitatea Craiova

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Craiova

Lasă un răspuns