Oficial I Dinamo va avea un nou director de marketing: ”A fost prezentat azi echipei”

Dinamo este într-o perioada de schimbări și la nivel de marketing.

După cum știți deja, fostul director de marketing, Dan Giuraniuc, a plecat de la Dinamo la finalul sezonului trecut și după mai multe săptămâni de interviuri și peste 50 de CV-uri primite, conducerea clubului a numit un nou șef al departamentului de marketing.

Andrei Nicolescu spunea încă din cantonamentul din Slovenia că se simte absența unui director de marketing: ”Ultima discuție este în sensul în care săptămâna viitoare avem 4-5 întâlniri cu cei selectați din listă, îmi doresc ca săptămâna viitoare să avem un om alături de noi, am simțit această lipsă, încerc să fac prin discuții cu terți, cărora să le dau pachete pe care Dinamo le poată promova, dar nu e foarte profi, suferim și clubul suferă din acest punct de vedere”, spunea acesta la Radio Dinamo1948.

Până la urmă, căutările au ajuns la final și Dinamo va avea un nou director de marketing. Acesta va fi Romeo Bănică, care a ocupat în trecut postul de manager al departamentului de marketing la FRF. El a fost ultima oară Executive Director la Muzeul Fotbalului, din București.

”Romeo Bănică a fost prezentat azi echipei ca noul director de marketing, urmează să facem și formalitățile propriu-zise. Vine din fotbal, a lucrat la Gazeta Sporturilor, din 2014 lucrează pentru FRF, a fost brand manager pentru echipa națională, ultima lui poziție era cea de director executiv la Muzeul Fotbalului, a făcut parte din echipa care a lansat muzeul în România.

Acum și-a dorit o nouă provocare. Este, evident, dinamovist, noi credem că i se potrivește foarte bine această provocare și suntem foarte bucuroși că avem în sfârșit un director de marketing la club, care promite foarte mult din perspectivă profesională.

E important să fie dinamovist, trebuie să te identifici cu clubul, să știi istoria, să fii pasionat de munca ta. Din această perspectivă mi se pare complicat să migrezi de la un club la altul. Nu spun că nu e posibil, dar cel puțin în România, în momentul de față, e un mare atu să fii pasionat de echipa pentru care vrei să lucrezi.

Magazinul Dinamo e una dintre prioritățile pe care le va avea. Spre bucuria noastră, am constatat de la început că suntem foarte aliniați pe viziunea de marketing. Are o gândire modernă, a venit inclusiv cu niște studii de piață. Cred că se va integra foarte repede, iar într-o lună, o lună și jumătate, veți vedea un salt mare în activitatea noastră de marketing”, a dezvăluit Eugen Voicu, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la ProSport, ”EXCLUSIV DINAMO”.

Romeo Bănică este din 2014 în marketingul sportiv și a fost jurnalist sportiv, lucrând la Gazeta Sporturilor.

CITESTE SI:

În ce condiții poate deveni Andrei Nicolescu noul administrator special

Eugen Voicu a dezvăluit suma pe care au investit-o acționarii la Dinamo

David Popovici și-a stabilit obiectivul de la CM din Japonia: ”Este visul oricărui sportiv”

Un gând despre &8222;Oficial I Dinamo va avea un nou director de marketing: ”A fost prezentat azi echipei”&8221;

Lasă un răspuns