Dinamo mai bifează un transfer

Dinamo este aproape să rezolve și cel de-al 7-lea transfer al verii.

Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri, astfel că se află în plină campanie de achiziții în perioada de mercato actuală. ”Câinii” se vor duela în această seară cu FCSB, iar după acest meci urmează să fie anunțat un nou transfer.

În cantonamentul din Slovenia de la Zrece a venit în partea a doua, în perioada în care au ajuns Cristian Costin și Denis Politic, un alt jucător, este vorba despre Kevin Ciubotaru. Un fundaș stânga de 19 ani, care avea referințe foarte bune, cu evoluții la echipe de juniori în Scoția, Austria și Italia, dar care nu avea meciuri la seniori.

Ovidiu Burcă l-a testat pe jucător și acesta îl convinsese să semneze, lucru care nu s-a întâmplat până acum.

Potrivit gsp.ro, transferul fundașului stânga va fi oficializat la începutul săptămâni viitoare, mai exact luni, 24 iulie.

Dinamo a bătut palma cu Rangers, iar jucătorul a efectuat deja cu succes vizita medicală, astfel că nu mai rămâne decât anunțul oficial. Trupa lui Ovidiu Burcă nu va plăti niciun ban în schimbul lui Ciubotaru.

Până acum, în această perioadă de mercato, Dinamo i-a mai adus pe Adnan Golubovic, Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio, Dennis Politic și Cristi Costin.

Kevin Ciubotaru a fost în probe la Chelsea, Watford și Tottenham

Înainte să ajungă la academia scoțienilor, a mai fost în probe la Chelsea, Watford și Tottenham, însă acestea nu l-au legitimat.

Fotbalistul s-a născut la data de 2 februarie 2004, la Roma, iar prima echipă la care a fost legitimat a fost Ciampino Giovanili.

A trecut apoi la echipa de juniori de la Rapid Viena, de unde a mai fost împrumutat la formații precum Admira și SC Team Wiener.

Kevin Ciubotaru a bifat prezențe pentru naționalele U15, U16 și U18 ale României.

CITESTE SI:

”Dulăii” se pregătesc de un debut ”de foc” în EHF European League

Duelul FCSB – Dinamo, analizat de Marius Niculae

Audio I Superliga are un nou imn. Cine cântă piesa ”Campionul din tine”

2 gânduri despre &8222;Dinamo mai bifează un transfer&8221;

Lasă un răspuns